Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Suspendovan korisnik [Mobitel]

248 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.03.2012. u 22:20

Dobro vece.

E 'vako, imam stari mobitel kojeg ne koristim ali na njemu imam i stari broj, e sad nisam na tom broju nadopunio kredit od septembra. Sad kad ukucam *100# (da vidim koliko imam kredita i kad je isteko) izbaci mi ovo: Suspendovan korisnik.

Sad moje pitanje je, jesul mi iskljucili skroz ovaj broj il ce on normalno radit kad ga nadopunim?

Da ne zaboravim rec, to pise da sam suspendovan ali i dalje mene ljudi mogu zvat, znaci normala me svi zovu na telefon i sve rega radi.

kthxbye :]]]]]
Ja kolko znm kod nas u mtelu ako ne dopunis 3 mjeseca broj iskljucega i kad neko kupuje novi broj ako zeli 065 npr posto ih nema vise sad su svi 066 onda im dodjele taj tvoj broj i vise ga ti nemozes koristiti...izbrisu tamo tvoje ime i to sve i prevedu na tog nekog ko je kupio broj.....msm da u tvom slucaju jos niko nije dobio taj broj tako da vidi sa podrskom tvoje mobilne mreze sta je za reci i kako moze....a mozda su ga samo i iskljucili....
odeš u bh telekom da ti reaktiviraju karticu 5 km je to ako nadopuniš opet kredit ništa ti to ne znaći ...
uraGe_gaming je napisao/la:
Moraš otici u BHTelecom da ti oni otvore taj broj opet
Trebal sta placat?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.