Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Koji mobitel?

241 pregled · 11 odgovora · otvorena 20.03.2012. u 15:41

Gledam malo ove mobitele i svide mi se bas dva sony ericsson xperia x8 i x10 mini/mini pro.Eh sada ne znam za koji da se odlucim gledao sam malo slike x8(3.15) cam i slike nisu lose za ono sto je,dok x10-ka ima bolje (ofc 5mp/led auto focus) Znaci instalirao bi svakave dzida midze na njeg :) custom rom,igrice....aplikacije i tako, e za koji da se odlucim?x10 izgleda mala dok x8 ono nekako taman ali x10 ima 5 mp kameru,ali kontao sam malo nesto da uslikam nesto iz knjiga,neki txt i slicno.

-nemojte se svadati treba mi pomoc da se lakse odlucim

/// Uzeti cu x8 pa kada bude para uzeti cu x10 ili neki glaxyi abd,HVala na odgovorima
x8 i nekako moze proci a x10 mini i mini pro su ULTRA GEEEEYYYY mobiteli samo da znas,kao muskarac treba da te bude stid drzat takav mobitel u ruci
mersimthebody je napisao/la:
x8 i nekako moze proci a x10 mini i mini pro su ULTRA GEEEEYYYY mobiteli samo da znas,kao muskarac treba da te bude stid drzat takav mobitel u ruci
Ajd ti ne seri , imas iPhone i mislis da se mozes kurcit ovde :S .

Moja preporuka x10 ako ti velicina displaya nije vazna, imas zoom ako ces prepisivat u skoli tako da display nije od tolike vaznosti , pusti ovog debila sto govori.

Post dobio šamar od Limmaa

mersimthebody je napisao/la:
Isto to ja mogu reći za "gejfon"  Sony Ericsson je uvijek bio potcijenjen i uvijek su ispred njega stavljani Nokia, Samsung  Razlog ni sam ne znam. Njihov posljednji model(dok se još uvijek firma zvala Sony Ericsson) Xperia Arc S jede u cjenovnom rangu 500-750 KM sve mobitele  Počevši od LG Optimus 2x, HTC Incredible S... 

EDIT : Uzmi običnu x8 ili skupljaj pare za x10, nećeš se pokajati.

Post dobio aplauz od Limmaa

Scout je napisao/la:
Ajd ti ne seri , imas iPhone i mislis da se mozes kurcit ovde :S .

Moja preporuka x10 ako ti velicina displaya nije vazna, imas zoom ako ces prepisivat u skoli tako da display nije od tolike vaznosti , pusti ovog debila sto govori.
ne prepisivanje bolan,nego kad nemam knjigu da uslikam jarana a instaliram android 2.3 za multi touch,cak sam vido da moze anroid 4.0
Scout je napisao/la:
Ajd ti ne seri , imas iPhone i mislis da se mozes kurcit ovde :S .

jesam li ja ajfon spomenuo pi**o?

Post dobio šamar od Limmaa

ma brate bolje ti je skupi malo jos para i uzmi X10, prvo ima brz procesor sto znaci da nema aplikacije koja ce stopati na njemu a drugo ima kameru extra i android je 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.