Gledam malo ove mobitele i svide mi se bas dva sony ericsson xperia x8 i x10 mini/mini pro.Eh sada ne znam za koji da se odlucim gledao sam malo slike x8(3.15) cam i slike nisu lose za ono sto je,dok x10-ka ima bolje (ofc 5mp/led auto focus) Znaci instalirao bi svakave dzida midze na njeg
custom rom,igrice....aplikacije i tako, e za koji da se odlucim?x10 izgleda mala dok x8 ono nekako taman ali x10 ima 5 mp kameru,ali kontao sam malo nesto da uslikam nesto iz knjiga,neki txt i slicno.
-nemojte se svadati treba mi pomoc da se lakse odlucim
/// Uzeti cu x8 pa kada bude para uzeti cu x10 ili neki glaxyi abd,HVala na odgovorima
custom rom,igrice....aplikacije i tako, e za koji da se odlucim?x10 izgleda mala dok x8 ono nekako taman ali x10 ima 5 mp kameru,ali kontao sam malo nesto da uslikam nesto iz knjiga,neki txt i slicno.-nemojte se svadati treba mi pomoc da se lakse odlucim
/// Uzeti cu x8 pa kada bude para uzeti cu x10 ili neki glaxyi abd,HVala na odgovorima
Sony Ericsson je uvijek bio potcijenjen i uvijek su ispred njega stavljani Nokia, Samsung
Razlog ni sam ne znam. Njihov posljednji model(dok se još uvijek firma zvala Sony Ericsson) Xperia Arc S jede u cjenovnom rangu 500-750 KM sve mobitele