Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta bi izabrali ?

657 pregleda · 51 odgovor · otvorena 17.01.2012. u 12:22

Evo jedna fina tema za diskusiju, zamislite da se nadjete u ovoj situaciji da morate birati, sta bi izabrali i zasto ?

Moje misljenje za svaku opciju:

A - izgubljeno 20 godina zivota, ali kad se vratim u civilizaciju mogao bi uzivati sa ovih 20 miliona.

B - 10 godina uzivanja, a onda 10 godina patnje, zena i djeca umru, mislim da je ovo najgora ponudjena opcija.

C - 20 godina uzivanja u svemu, samo sto ne bi bilo nikog da pravi drustvo, povratak u civilizaciju i ubijanje majmuna bi bilo jako tesko.

Sa A bi i preživio i dobio 20 milijuna ,jebiga,bilo bi malo dosadno - pa šta.
Dvoumio sam se izmedu A i C

A-izgubis 20 godina ali onda uzivas

C-sam 20 godina i jos da na kraju ubijem majmuna,ne bi to mogao

tako da sam izabrao A
Saljite me tamo, nema veze koja opcija :D
Naravno " A ".

Ode 20 godina al' poslje si gospodin.
Izabrao bih A, uhvatio bih ja sebi cimpanzu na tom otoku tamo
Izabro bih A ipak je 20 mil izduro bih onog frajera pa makar
Ko bi imo srca ubiti majmuna ili da ti djevojka umre za 10 godina, a budes vezan za nju.A naravno.. jest da izgubis 20 godina al na kraju dobijes pare i uzivas u ostatku zivota.
Uzeo bi B-eeeeeeee pa sta bude
A sigurno.. prezivljajes 20 godina i onda ako prezivis si beg..
Izabrao bih "A" opciju , jes da je smor ali bi se navikao ipak tu moram biti 20god. :D
Opcija pod A je prva koju bih izabrao. Zasto ?

Zato sto imas drustvo ( ma kakvo god bilo) koje je sa tobom do kraja tu , taj sto je sa tobom zna sve o prezivljavanju tako da ti je odmah stvar olaksana a sto je najvaznije na kraju dobije 20 miliona i postajes bogatas.

Ova opcija pod B sa ovom trebom mi je dobra ali kad bih se vezao za nju onda bi mi tesko palo kad bi umrla , Uostalom ostaje ti 10 godina samoce poslije sto je najgore. Znaci ovoj opciji ide treće mjesto.

Opcija sa majmunom je ok ali na kraju ubijanje je nesto sto vjerovatno ne bih mogao uciniti. Drugo mjesto
I ja se dvomuio izmedju A i C, na kraju izabro bi A, ali i C nije nesto losije .
megamix je napisao/la:
A, kao, nakon toliko godina bi mogao ubiti majmuna? Daj ba, to ti je isto kao da imas cuku 10 godina pa ga moras TI ubiti. Nema sanse. Mislim, barem ja to ne bih mogao.

(and yeah, izabrao bih opciju pod A.)
Lol, šta je problem ubiti je***u životinju? 20 godina provedeno uz igrice, knjige, muziku i marihuanu ... životni san.
MAND4 je napisao/la:
Lol, šta je problem ubiti je***u životinju? 20 godina provedeno uz igrice, knjige, muziku i marihuanu ... životni san.
Al imas jednog jedinog prijatelja. Tu zivotinju.

Don't be so heartless. r_r
megamix je napisao/la:
Al imas jednog jedinog prijatelja. Tu zivotinju.

Don't be so heartless. r_r
Nemam neku fiziološku niti emocionalnu potrebu za prijateljima. Majmuna bih ionako koristio samo da me zabavlja s vremena na vrijeme ... samoća je moj najbolji frend
Ma uzeo bi C

Like a Boss
A sam izabrao.

Bolje je zrtvovat 20 godina zivota, pa onda uzivat. Nego bit bjeda citav zivot
Ne mogu da vjerujem da je neko izabrao B ili C opciju. Pa kakvi ste vi to ljudi ?

Vidi se da ste addicted to g.ba i nemate dodira sa ostatkom svijeta.

Cuj ubit zenu i dijete. Kada sam citao ponudjene opcije mislio sam da ce biti 100% na A, a onda kada sam poceo tek citati komentare, jaoo.

I don't want to live on this planet anymore

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.