Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta bi izabrali ?

657 pregleda · 51 odgovor · otvorena 17.01.2012. u 12:22

Evo jedna fina tema za diskusiju, zamislite da se nadjete u ovoj situaciji da morate birati, sta bi izabrali i zasto ?

Moje misljenje za svaku opciju:

A - izgubljeno 20 godina zivota, ali kad se vratim u civilizaciju mogao bi uzivati sa ovih 20 miliona.

B - 10 godina uzivanja, a onda 10 godina patnje, zena i djeca umru, mislim da je ovo najgora ponudjena opcija.

C - 20 godina uzivanja u svemu, samo sto ne bi bilo nikog da pravi drustvo, povratak u civilizaciju i ubijanje majmuna bi bilo jako tesko.

Predobra diskusija stvarno .
Kad sam citao htio sam B jer je onaj pod A dosadan a C sta ce mi . Onda sam vidio da A ima sve i da dobijem para a da ce ova glupaca umrijet pod B ali tu je C koji mi daje travu i alkohol. Ali kad sam vidio 20miliona uzimam A pa makar taj 0-24 ne zatvaro usta.
Uzeo bih B pa sta bude !
C - jednostavno , bio bi opusten u svom svijetu !

Dvoumio sam se izmedju B i C , B- vjerovatno bi na kraju morao ubiti dorlju
A) iako je smor izdrzao bih ga valjda,zna sve o prezivljavanju plus 20 mil..
b) Najradije ibih izabrao nju ali umire za 10 godina, jos ako bih se previse vezao nema me nigdje :/
c) Sve super, ali nemam srca ubiti...
Znaci nazalost pod A
C, nema tu rasprave
Predobra tema :3.

Pod A i C najviše gode ;D . Ova pod B umire šta će mi , mislio sam uzeti C dobije se muzika , igre , ali pod A kad odeš sa ovog sranja dobiješ 20 mil tako da :|
dvoumio sam se između A i C

A - 20 godina provedenih ni u čemu, ali onda 20 miliona i uživanje sigurno mogu to nadoknaditi

C - sam da budem, jeste da bih se volio odmoriti od svega, ali nema šanse da jedna čovjek sam opstane, izludio bi i još ubijanje majmuna....

tako da sam izabrao A
Izabrao bi pod A , nekako bi izdrzao sa njim i na kraju + 20 mill
Izabrao bi A. Nekako bih izgurao tih 20 godina i onda si BOG sa 20 miliona, naravno, ako imaš dobro zdravlje.
A definitivno,neka je on smor al zna sve o prezivljavanju i dobio bi 20 miliona :)
MAND4 je napisao/la:
C, nema tu rasprave
A, kao, nakon toliko godina bi mogao ubiti majmuna? Daj ba, to ti je isto kao da imas cuku 10 godina pa ga moras TI ubiti. Nema sanse. Mislim, barem ja to ne bih mogao.

(and yeah, izabrao bih opciju pod A.)
uzeo bi a , jbg kad se skontaš treba ubit majmuna
Definitivno A
Super tema, ja bi odabrao odgovor pod A.
A za 20 miliona sve se isplati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.