Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FA] Collab #1

819 pregleda · 21 odgovor · otvorena 11.01.2012. u 17:50

Dosao sam na ideju da odrzim jedan novi i nadam se posve zanimljiv contest. Razgovarao sam malo sa kolegama iz podforuma, malo smo 'prozvakali temu' pa smo dosli do nekih crta kako bi contest trebao izgledati. Dakle, radi se o collab-u. Mnogi ce sada biti zbunjeni, jer ne znaju sta je collab, pa cu malo pojasniti. Najprostije receno, collab je rad koji rade 2 membera. Recimo, 2 membera se dogovore da ucestvuju na contestu, i jedan od njih pocne rad (radi sve sto pocetak rada podrazumijeva, odabir teme, rendera/stocka, tehnike, neke vizije kako bi rad trebao izgledati na kraju), drugim rijecima uradi rad do 'pola'. Zadatak drugog membera bi bio da malo 'razradi temu', onda neki detalji, finese, text, okvir etc. sta god vam padne na pamet. Posto je ovo novi contest, i nisam siguran kakav ce odziv biti, tema je slobodna.
Na ovoj temi se mozete prijaviti, pa od prijavljenih izabrati sebi para. To nije obavezno, vec cisto da bih ja vidio koliko ima otprilike zainteresovanih. Naravno mozete se dogovarati preko privatnih poruka, msn-a, fb-a ili kako god hocete.

Pravila:

-50% sig-a radi jedan member, 50% drugi
-Predati radove do: 23.1.2012
-Mogucnost ucestvovanja: Svi
-Slati radove na: PM aer0 i obavezno u naslov poruke staviti 'Collab #1' (naravno bez navodnika)
-Poslati: .PSD i .JPEG ili .PNG inace cete biti diskvalifikovani.
-U poruci napisati ko je vas par
-Velicina rada ne smije prelaziti 500x200 ili 200x500

Nagrade:
1. Mjesto - 350 Bodova
2. Mjesto - 300 Bodova
3. Mjesto - 200 Bodova

Eto jedan novi contest, pa da vidimo kako ce to izgledati. Mozda i padne neka medaljica za pobjednika, mada nista nije sigurno, vi samo radite.
Smito je napisao/la:
Prijavljujem se i tražim partnera. 8-)
Moze li samnom ? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.