Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Krizaljka

956 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.02.2012. u 23:33

Ovako da ne bude zabune ovo nije moja tema nego od clana pod aliasom DosiaM5, posto obicnim memberima nije dozvoljeno otvarati konteste pod "Gamers.ba" predznacima i slicno.
Ovu temu cu ja da pratim i regulisem sto bude trebalo, a glavni zaduzeni momak je gore navedeni.
Sve sto vam nije jasno njemu se obratite, a on ce meni ako bude trebalo..

Kao što sam i najavio na mom posljednjem contestu Flash Games, da ću probati uvesti nekih novina i malo drugačijih contesta nego što su ovi standardni.
Nekome se neće svidjeti, nekome da svako ima svoj ukus.

Čitajući sarajevo-x.com došao sam na ideju da pokrenem contest G.ba Križaljka.
Osnovni cilj ovog contesta je da prijavljeni memberi naprave što bolju i zanimljiviju gamersku križaljku, znači da je križaljka sastavljena od gaming-a.

Contest će trajati do nedjelje, do kada možete da šaljete svoje križaljke meni na pm, a nakon svih primljenih "radova", memberi portala će odlučiti čija im je križaljka bila posebno zanimljiva, stilski dobra i kvalitetna.

Nagrade:

1. mjesto - 300 bodova
2. mjesto - 200 bodova
3. mjesto - 100 bodova

Podvlacim sljedece:

Sve nevezano za ovu temu sto se bude "svrljalo" na njoj bice sankcionisano
Kako god. odradio sam je. ali treba da se kupi key . da bi se mogla poslati ne ispunjena krizaljka. ... kako ja kontam
Evo da vam malo izađem u susret, koristite program Crossword Forge za pravljenje križaljki, bit' će vam mnogo lakše 

GL svima

Post dobio aplauz od Limmaa

Ja ću oko boja pomoći jer mi se stvarno radi nešto pravo ..
NAPOMENA : Krizaljke saljite meni na PM, nije tamo napisano u dobrom kontekstu, ispade da treba Limi slati 
E vidis konto sam da ucestvujem ,ali posto se ne razumijem u gaming  .
Moze li 50% kanter pojmova? Hocete li to prihvatit? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.