Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Admini

616 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.01.2007. u 01:12

Maes-banovo si Momka,acc lizzard zato sto je postavio sve promjene od 1.07 verzije wara..na sta si koji ku**c mislio?sto nisi tako brz na misu kad treba nesto uraditi za ovaj site?Dodjes ovdje nadrkan i banujes momka koji je ovaj site nacinio zanimljivijim za pola mjeseca (dok je bio moderator na wc3 djelu) nego sto si ti to uradio za X godina..

Bu mogo bi naci vremena da barem je***o pogledas onaj vodic za warcraft koji sam napisao,jelde?

Nemojte suvisno spamati molim vas,sam zelim da maes i bu eventualno..ako nadj vremena odgovore na ovo .... I potrudite se da ne izbrisete post jer pise da su sve kritike dozvoljene na ovom djelu foruma..

Pozz
da .. u potpunosti se slazem .. i zao mi je ... LizzarD je jedan od najboljih clanova ove zajednice ... i sve sto je rekao unleashed to stoji .. i bit ce tako .... UNBAN LIZZARD !
               pachanGica je napisao/la:
POTPISUJEM ONE KULTURE BANUJU A GLE OVOG SAKIBA J**O NANU MRTVU GLE GA SAMO SPAMA I NISTA !!!! PRNEM TI NA NANU SAKIBEEEE UMRI JE**M TI DEDU ONOG STO SI REKO DA JE GAY!!!!

ahahahahahaa glavni lmfao
doslo je do nesporazuma, Lizzardu je skinut ban.
Free Lizzard ! (poznato ? )
               mortaL je napisao/la:
sta se ovdje desava

Procitaj sve pa ces vidjet.Ne postaj bezveze.
               unleashed je napisao/la:
Ali stvarno lol,cuj lizz banovan,ne shvatam uposte,niti je spammer,niti pise debilne teme,niti se svadja sa drugim clanovima...Stavishe trudi se da ovaj portal ucini boljim,barem u wc3 dijelu...

da

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.