Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bananje bezveze/kritike..

1.384 pregleda · 0 odgovora · otvorena 07.02.2007. u 18:02

Ovim putem pozdravljam sve clanove Gamers.ba korisnike .. Samo da vam kazem par rijeci vezano za ovaj forumer..

Ovaj forum jest gaming sve ali vidite kolko imate korisnika ? pola je banovano jer admini bezveze banaju , i pola korisnika se bazveze registruje kosto sam se ija registrovo ..

1. Posto sam gledao vasa pravila foruma dobro su sastavljena al pola ovi pravila ovdje su bezveze postavljena niko ih ne cita postavljaju CD-key kada je njima cejf i rade sta hocej ...

2. Neka se admini malo uozbilje neznaju fino raditi svoj posao kosto ga nerade kako treba ..

3. Nesto vi govorite SPAM ? molim ? SPAM svaki korisnik ima pravi reci na temi kolko god puta napisao post ! Da nema spamanja na temama kako mi izgledao forum ? niko nebi mogao napisati ni jedan jadni post ..

4. Ja ovdje pametujem ko debil kakav a i jesam debil za ovaj forum ...I naravno da nisam admin na forumima nebi ni postao ovdje to ...

5. Admin sam na stranicama ( www.net.hr / www.cs.gamer.hr ) i radim fino posao kada neko psuje i to radi ja opomenem preko message i ne banujem bezveze vi sto vishe banujete imate manje korisnika GAMING/portala ...

P.S Vi mozete biti dobri kolko god hocete nikada necete biti sto jeste nekada bili ..

pusa i pamet u glavu .. kosto vi kazete molim bez spamanja samo procitajte i vidimo se ..

Nadam se da necu nija biti taj banovan korisnik ida budem nemoram doci nikada ima puno gaming/portala ...

Srdacan pozdrav,
ADMIN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.