Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC] Zhady

354 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.01.2012. u 13:22

/p0z , kako'e ?

Prije svega , želim svim članovima pravoslavne vjeroispovijesti srećnu Badnjicu .

Evo odličuo sam da dignem jednu PiC temu , čisto da s' vama podjelim radove koje sam napravio .

Prvi rad :

Drugi rad :

Ovo su pretežno wallpaperi , imao sam jednu abstraktnu photomanipulaciju , ali nije mi se svidjela pa je nisam htio objaviti . Još radim na njoj !

Molio bih vas da se pridržavate FA sistema ocjenjivanja

cya ^_x .
- Pozdrav.

- Ocjena za ova 2 rada je neka : 3

-Prva slika mi se ni malo ne sviđa. Ideja je dobra, ova kutija kao za deathrun ili nešto slično tome, što se malo isitiče trebala je više. Onda background mi se ni malo ne sviđa. Pretaman je. Mogao si koju brush ubacit, nesto. Iskombinovati. Da izgleda ljepše.

-Druga slika mi se sviđa. Nije toliko ni dobro urađena koliko mi se ideja sviđa. Boje mi se jako dopadaju. Render je na pravoj poziciji. Background mi je također predobar. Za ovo sve pohvale

- Samo nastavi dobro ti ide. I hvala jos jednom za onu str.
arslandesign je napisao/la:
- Pozdrav.

- Ocjena za ova 2 rada je neka : 3

-Prva slika mi se ni malo ne sviđa. Ideja je dobra, ova kutija kao za deathrun ili nešto slično tome, što se malo isitiče trebala je više. Onda background mi se ni malo ne sviđa. Pretaman je. Mogao si koju brush ubacit, nesto. Iskombinovati. Da izgleda ljepše.

-Druga slika mi se sviđa. Nije toliko ni dobro urađena koliko mi se ideja sviđa. Boje mi se jako dopadaju. Render je na pravoj poziciji. Background mi je također predobar. Za ovo sve pohvale

- Samo nastavi dobro ti ide. I hvala jos jednom za onu str.
- Ne to nije kutija za deathrun .

Evo ti prvobitna slika pa vidi :

Kao prvo brate pozdrav kako je šta ima

Moja ocjena za ove radove je:

Tvoj prvi rad mi se i nesviđa pozadina mi je nekako tamna i mutna znaći moglo je to i puno bolje.Ali na ovoj slici mi se sviđa to što je možeš tumačit na više načina neznam kako ti je to uspjelo al uspjelo je.

Tvoj drugi rad je zadivljujuć što kaže moj uvaženi brat rLOVEution.
Boje si lijepo uskladioPozadina strašna.Znaći sve je na svom mjestu čestitam za ovaj drugi rad imaš sve pohvale.

Nastavi ovako brate biće nešto od tebe
znaci obicnu sliku, fotografiju provucete kroz dva tri filtera, licno se vama svidi i kazete WOW jesam pr0 .

zhady je napisao/la:
- Ne to nije kutija za deathrun .

Evo ti prvobitna slika pa vidi :

rip

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.