Diskusija
[pic] EL1TE PhotoGraphy.
242 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.01.2012. u 17:17

Ne znam kako se ''popnes'' ovdje ,ali slike su vrhunskog kvaliteta ,boje su taman znaci ,ne prejako ,ne preslabo....Motivi su solidni
Najvise mi se znaci sviđa 1. slika jer se ova drveća isticu s jacom bojom ,perfektno za wallpaper ..
Nisam neki profesionalac ,ali meni je super ...
Nastavi s ovim dogurat ces negdje
- Pozdrav.
- I ti se bacio u vode photoshop-a i photography-a
- Ocjena za radove je : 4

- Prva slika je solidna. Znači ovaj stub daje motiv slici. Jednostavno mi se svidila pozicija slikanja i sve. Boje se usklađene. Ova blago roza boja se predobro uklopila u sliku. Pogodio si najviše sa pozicijom što mi je veoma drago.
- Druga slika, plave vode je predobra. Također fina pozicija, kontrast boja, desno svjetle boje, lijevo tamne. Boja vode je predobra. Također ovo drvo što se nagelo je prekrasno. Sve pohvale za sliku.
- Treća slika mi je malo slabija od ostalih. Jednostavno teško je nešto slikati odozgo, a da uhvatiš ptavu sliku, poziciju i sve. Jest da su boje dobre, mada kažem ti, poradi na takvim pozicijama.
- Sve najbolje u daljem radu.
- I kad budeš dolazio u Travnik javi
- I ti se bacio u vode photoshop-a i photography-a
- Ocjena za radove je : 4

- Prva slika je solidna. Znači ovaj stub daje motiv slici. Jednostavno mi se svidila pozicija slikanja i sve. Boje se usklađene. Ova blago roza boja se predobro uklopila u sliku. Pogodio si najviše sa pozicijom što mi je veoma drago.
- Druga slika, plave vode je predobra. Također fina pozicija, kontrast boja, desno svjetle boje, lijevo tamne. Boja vode je predobra. Također ovo drvo što se nagelo je prekrasno. Sve pohvale za sliku.
- Treća slika mi je malo slabija od ostalih. Jednostavno teško je nešto slikati odozgo, a da uhvatiš ptavu sliku, poziciju i sve. Jest da su boje dobre, mada kažem ti, poradi na takvim pozicijama.
- Sve najbolje u daljem radu.
- I kad budeš dolazio u Travnik javi

Ovo je meni jako, jako dobro...Najvise mi se dopala prva slika, boje uskladjene, lijep ugao, extra..
Druga slika solidna, dopada mi se ovaj kontrast boja, pozicija solidna..
Treca slika meni licno super, nema puno edita, lijepo se sitice zelena boja rijeka i boja okoline...
Ocjena za radove: 4

Razlog: Sve slike su extra , tj. boje su se fino poklopile
Za svaku pohvalu , Samo tako nastavi

Razlog: Sve slike su extra , tj. boje su se fino poklopile
Za svaku pohvalu , Samo tako nastavi
Post dobio šamar od aer0
Priroda, nešta najbolje što se može fotografisati zbog svog prelijepog izgleda.
Slike su prelijepe,
Prva slika je prelijepa, ovaj oblik na kamenu sliči srcu, jako lijepa pozicija i jako dobra kvaliteta slike.
Ostale slike i ne vrijedi komentarisati jer su prelijepe kao i prva.
Ovaj potočić je takođe prelijep kao i ovaj izvor . Obje pozicije su savršene i kvaliteta slike je odlična .
Ocjena :

Slike su prelijepe,
Prva slika je prelijepa, ovaj oblik na kamenu sliči srcu, jako lijepa pozicija i jako dobra kvaliteta slike.
Ostale slike i ne vrijedi komentarisati jer su prelijepe kao i prva.
Ovaj potočić je takođe prelijep kao i ovaj izvor . Obje pozicije su savršene i kvaliteta slike je odlična .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.