Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Wireless za kablovski net

81 pregled · 6 odgovora · otvorena 04.01.2012. u 13:19

Pozdrav svima,

Zelim da kupim Wireless Router za Kablovski internet.

U Merkuru sam vidio neki Tenda Wireless Router, ali nisam siguran u njegov kvalitet.

Sada sam gledao na plus.ba i nasao sam ovaj : http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=275

Zanima me da li ce mi ovaj router moci za kablovski net i ako neki ima isti da mi kaze valja li. Takodje moram uz njega kupiti wireless usb :)

Hvala unaprijed ;
Vid' brate,ja ti imam Wireless Router na HS,kablovski net.
Ovaj router što si ti naveo,imam isti,potpuno isti,samo što sam ga ja kupio u media marketu .

Ja sam to nekako uspio povezati,router,modem,ta sranja,jedva nekako,ali uspjelo je .

Ima ti jedna mana kod routera .. Onaj signal će ti ometati zvučnike ili slušalice,tako se dešava kod mene,ja sam router morao kupiti zbog iphone i laptopa,ali eto,ti kako hoćeš,moj savjet ti je da kupiš ovaj router što si naveo,i to je to .
Ja koristim TP link Tl-WR340G

samo uzmi takav sa duplom antenom ako dosta zidova izmedju njega i primaoca
Dobar je router imam i ja slican.Kao sto ovaj gore kaze i ja sam kupio router zbog iPhona ali mana je sto ometa zvucnike ali naviknes se :P .Isto kao da neko lupa u zvucnicima ;)
Pa kakavi su vam zvucnici, meni uopste ne smeta -.-'

Znaci izmedju zvucnika stoji i dobro je -.-'

Cak sam i liniju stavio sada od frenda isto je dobro

Ne valja ruter hahah XD
Hvala svima,

Kupio sam TP link ruter i tp link wireless usb, radi sve bez problema, postaviti nista lakse :D

♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.