Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wireless Problem - Helpzor

126 pregleda · 9 odgovora · otvorena 19.10.2011. u 15:47

Pozdrav svima 

Imam adsl netFlat 4 (4096/384 kbps) i svoj sam modem (1 portni) prikljucio na wireless d-link router. Konekcija radi normalno, cim upalim kompjuter konektovan sam. Sad je frka sto na laptopu ne mogu da se konektujem..prikazuje mi sve wireless mreze koje su u blizini, nadjem svoju ukucam password (preshare key) koji sam tamo u ruteru namjestio i opet nece.

Helpz if you can 
Ja kada sam uzimao svoj router. Isto tako sam priključio sve, napravio acc i nije radilo. I nazovem HS, resetuju mi IP adresu i evo radi 
Ja sam imao isti problem al' s telemachom, ne znam do cega al znam da mi je frajer namjestao ovdje 20ak minuta, ugl. zovni "majstore" iz poste i nek rijese to 
I ja sam imao sličan problem, čim stavim PW, ne mogu da se konektujem ni sa jednog uređaja.Kad skinem PW, može.

Ali onda odeš u one restrikcije i staviš da se samo tvoj IP može konektovati i uživaš iako nemaš PW-a. 
KRYSTAL je napisao/la:
I ja sam imao sličan problem, čim stavim PW, ne mogu da se konektujem ni sa jednog uređaja.Kad skinem PW, može.

Ali onda odeš u one restrikcije i staviš da se samo tvoj IP može konektovati i uživaš iako nemaš PW-a. 
E vidi sad ovo drug ja skinem tamo u ruter postavkama ali na laptopu opet trazi i sad vidjoh da trazi SECURITY KEY, da to nije nesto drugo ? 
quell je napisao/la:
E vidi sad ovo drug ja skinem tamo u ruter postavkama ali na laptopu opet trazi i sad vidjoh da trazi SECURITY KEY, da to nije nesto drugo ? 
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081027100657AAO6lgQ

Ne znam, ja samo znam za one WEP i WP2 keyeve koji su ustvari passwordi od konekcije na routheru.

Pokušaj s ovim gore, imao je očito isti problem kao i ti.

Imaš odozada reset tipku, čačkalicom resetuj i vidi onda šta će biti.
KRYSTAL je napisao/la:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081027100657AAO6lgQ

Ne znam, ja samo znam za one WEP i WP2 keyeve koji su ustvari passwordi od konekcije na routheru.

Pokušaj s ovim gore, imao je očito isti problem kao i ti.

Imaš odozada reset tipku, čačkalicom resetuj i vidi onda šta će biti.
Ma oni su ga pogresno shvatili, objasnjavaju mu kako da nadje username i pw od rutera, meni ne treba to 
quell je napisao/la:
Ma oni su ga pogresno shvatili, objasnjavaju mu kako da nadje username i pw od rutera, meni ne treba to 
Jesi RESET opalio?
KRYSTAL je napisao/la:
Jesi RESET opalio?
Sta cu kad reset opalim  dje cu vidjet taj security kako sta 
quell je napisao/la:
Sta cu kad reset opalim  dje cu vidjet taj security kako sta 
Pa kad resetuješ, sve bi ti se postavke trebale vratiti na default, pa onda se probaj konektovat sa default passwordom koji routher postavi, ako ne postavi ti odaberi koji ćeš.

Ako ne bude radio ni tad, onda se pozabavi sec kodom o kojem ja iskreno ne znam ništa ali ako postoji naći ćeš ga u postavkama routhera.

Imaš u manualu routhera IP i onda upišeš admin admin i malo pročačkaj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.