Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moja TV i sve što ide uz to

120 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.01.2012. u 19:05

Dakle, uzeo sam Moju TV Premi. Trenutno imam njihov ADSL žičani internet pa bih htio pitati da li wireless modem/router dođe ili moram kupiti/tražiti od njih.

Edit: Imam 2 TV-a u stanu pa hoće li moći odmah se postaviti na oba tv-a digitalna ili moram dodatno platiti?

PS. Trebaju doći postaviti za par dana.

Sretna nova svima :D
Evo ja cekam 3 mjeseca i 6 km se dodatno naplacuje po televizoru i nemožeš više od 2 televizora..
Moras dodatno platiti za 2 TV-a jer znam da sam i ja plac'o dodatno :)
Zovi njih oni će ti sve to uraditi, ali moraš biti uporan, ja čeko 10 dana nisam reko nikom, dojadilo mi više čekat ja reko starom, nazvao ih j**o im svu familiju došli taj isti dan za nekoliko sati.I ja sam to pokušavao sa wirelesom, meni ne može zbog laptopa a inače oni ti to sve naštimaju..Kupiš od njih ruter samo što njihov ne valja a ne znam koji da ti preporučim ...
riime je napisao/la:
Zovi njih oni će ti sve to uraditi, ali moraš biti uporan, ja čeko 10 dana nisam reko nikom, dojadilo mi više čekat ja reko starom, nazvao ih j**o im svu familiju došli taj isti dan za nekoliko sati.I ja sam to pokušavao sa wirelesom, meni ne može zbog laptopa a inače oni ti to sve naštimaju..Kupiš od njih ruter samo što njihov ne valja a ne znam koji da ti preporučim ...
Što ti wireless nije mogo? Jer i ja imam laptop, pa me zanima hoće l' moć.
Hell_Shadow je napisao/la:
Što ti wireless nije mogo? Jer i ja imam laptop, pa me zanima hoće l' moć.
Još ne znam, ne može mi ni sada, tamo prima signal od wirelles-a ali neće da se konektuje, mijenjao sam 5 modema oni mi dolazili svaki put.Ma moći će ti sigurno nije do njih nego je do mog laptopa bilo.
riime je napisao/la:
Još ne znam, ne može mi ni sada, tamo prima signal od wirelles-a ali neće da se konektuje, mijenjao sam 5 modema oni mi dolazili svaki put.Ma moći će ti sigurno nije do njih nego je do mog laptopa bilo.
A jesi imao ti wireless i prije toga ili ti je bio žičani?

Ako nisi, jesi im tražio router ili su ga oni sami donijeli?
Dodatno plaćaš za 2 tv-a jer ne može više :/ Svi bi volili više od 2 da može.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.