Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Moja tv Full

128 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.12.2011. u 10:55

Pozdrav .

Eh ovako , sad trenutno imam moja tv Phone i hocu da se prebacim na Moja tv Full pa sad ne znam jel bolji net ili je sporiji i koje su dobre a koje lose karakteristike Full paketa. Hvala
Imam ja full. Ma prije je malo telefon zafrkavo, svako malo pa nesto nece. Sad je vec bolje. Internet je stabilan. A programi na TV-u pa eto srednja zalost.
Telefon im je katastrofa, ja imam premi, ali isto je to sve.
Kanali ferceraju za 10, a internet, da je malo brži bilo bi bolje, 260kb/s max download, a upload 150kb/s na gsp.ba serverima 
Imao sam Moja TV phone i ADSL netFlat4, a telefon katastrofa, pa sam vratio stari tel (033) i prelazio sam Moja TV net, internet je odlican, skinem oko 200-240kb/s.
Telefon kad ih nazoveš poprave, barem sam ja tako uradio, kanali sve super, internet tu i tamo, mada će sada povećati brzine tako što se interneta tiče tu nemaš brige. (:
Ne znam kakvi su u vas problemi sa telefonom, u mene sve fino radi. TV radi sve oke, internet je isto super, čak sam besplatno dobio wireless ruter  Znači tople preporuke za full paket. Također sad će poslije Nove godine uduplat brzine paketa tako da će download biti oko 400kb/s 
Telefon mi ne radi evo vec 5 dana nikako ne radi, internet dobar jos sad povecavaju brzine prvog biti ce fino. Kanali na televiziji, nisu losi, imaju arene 1,2,3,4, sad ce sportklub itd. Televizija je definitivno najbolji dio ovog paketa, a i ping je stabilan. Ja koristim konekciju na cetri kompa u kuci i radi fino. 
Pa sta mislite hoce li doci taj wireless routher kada prebacujem s jednog na drugi paket ?
Imam pomenuti paket i prezadovoljan sam. Kada sam tek priključio, možda prvih 5 dana mi je slika na tv-u "ledila" i telefon zezao, ali sam ih nazvao došli su promjenili modem i evo od tad je sve uredu, a imam skoro 6 mjeseci Moja TV. Ja se ne žalim još poslije prvog januara povećanje brzina. Telefon odličan, možeš zvati Fiksne telefone u cijeloj BiH i pričati koliko hoćeš + 10 KM imaš da potrošiš na mobitele, ostalo sve što prekoračiš to i plaćaš. Kanali odlični, redovno ubacuju nove (otkako ja imam 4-5 nova kanala su došla) Ja bih prešao, ali ti vidi  gl

EDIT: Oni će ti donijeti sve modeme, sad ti je ova akcija priključak za 1 KM koliko sam upratio na TV-u 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.