Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moja TV web

130 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.10.2011. u 20:59

Eh ovako mnogi nisu upoznati sa ovime ili nisu jos culi ali sa radom je pocela moja Tv web.Citajuci racun za telefon dosla mi je obavijest pa reko da to podijelim sa vama.Da bi ste gledali mojaTweb morate posjetiti ovu stranicu http://www.bhtelecom.ba/webtv.html. Doduse ovo je sada testna verzija te ce biti dostupna : Postojećim pretplatnicima usluge ADSL i fiksnog pristupa Internetu BH Telecoma će ova atraktivna usluga biti dostupna već u testnom periodu, uz sljedeće uslove:
besplatno za korisnike ADSL Internet usluge sa neograničenim saobraćajem (netFlat paketi, MojaTV paketi sa Internet pristupom, TopInternet paketi)
besplatno za korisnike usluge Fiksnog pristupa Internetu (paket Business Pro, Business i Eduka)
uz naplatu za ADSL korisnike paketa net1G, sa ograničenom količinom download saobraćaja u toku mjeseca (preciznije za net1G paket tarifira se saobraćaj u downloadu u skladu sa važećim Cjenovnikom).

EDIT: Ja mislim da je ovo samo namjenjeno korisnicima bhtelecoma odnosno adsl-a.
Sad za sad ima oko 14 kanala koji ce se vremenom prosirivati.Po meni veoma dobra stvar za gledati tv na kompjuteru bez nekog posebnog programa.
A da li je ovo dostupno samo ADSLovcima ili i HSovim korisnicima?
I kaze ADSL nevalja pu
abblle je napisao/la:
A da li je ovo dostupno samo ADSLovcima ili i HSovim korisnicima?
Dostupno je samo za ADSL korisnike, vama je blokiran pristup.

Koristio sam web TV dva puta, zadnje dvije tekme BiH .
Kvaliteta slike je solidna - 3/5 .
Pošto je to tek testna faza, mogu joj progledati kroz prste, pada svako par minuta, mislim, gubim sliku, imam ton, nemam sliku, gubi se kvaliteta slike, sigurno zbog prevelikog broja ljudi koji žele da gledaju a sistem ne može da zadovolji potrebe i broj.
Nadam se da će popraviti sve.
Imam najgoru moguću konekciju na svijetu

Logosoft a paket niđe veze.MAJKOOOOO hoću ADSL !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.