Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Timeline (facebook)

708 pregleda · 40 odgovora · otvorena 16.12.2011. u 00:15

Evo facebook je kako vidim poceo i sa uvođenjem timeline, iskreno meni se svidja malo se je teze naviknuti al vremenom je sve jednostavniji za upotrebu. Od 22. decembra svi ce imati taj timeline kako sam razumio.

NE SPAMAJ !   
Glupost..
Na kraju ce cijeli svijet znati o tebi, sta radis, ko si, gdje si, sta jedes, sve u bogu!
sranje obicno...

Post dobio šamar od Limmaa

imam timeline ima mjesec sam ga aktiviro preko g.ba bilo je raznih tutova kako i sta mogu ti reci meni se svidja jedino zamjerka sto nekako zid zbrkan a sto se tice slika i onih cuda dobro postavljeno sve na svom polozaju .... Info o korisniku isto realan sve u svemu 9/10 ocjena 
GruNt je napisao/la:
Glupost..
Na kraju ce cijeli svijet znati o tebi, sta radis, ko si, gdje si, sta jedes, sve u bogu!
Nije to do facebooka, ne zna on šta jedeš i odakle si ako mu ti ne kažeš 

A ima i nekoliko fora kojim im malo odbijaš pristup da te prate, koliko toliko =)

Timeline sam imao na starom(obrisanom) profilu još kad je tek najavljen, i nije nešta extra puno urađeno osim dizajna profila =)
Maloprije udjem na jaranov profil kad to cudo od timelajna,jarane ja se izgubio ondje ne znam da se vratim na pocetnu  Ma glupost teska 
Meni se ne čini da će bit dobar, na prvi pogled mi izgleda komplikovano.
Haj cekam i to cudo da vidim kakvo je
Meni je samo glupo što ne možeš da skriješ slike...

Slike sa zida ostaju public, kao i cover slike :S
Samo điđaju glupostima, koji će meni ku**c, šta sam radio prije 3 godine? Nemožeš se snać' od svih ovih silnih 'palčeva gore' i tih kuraca. Nigdje veze.
d3v1l je napisao/la:
Meni je samo glupo što ne možeš da skriješ slike...

Slike sa zida ostaju public, kao i cover slike :S
cover slike ne mozes sakriti a ostalo mozes .... Ja sam sakrio sve mozes imas svoju privatnost ko i sa starim profilom, sve je isto samo sto je dizajn profila dr .... I na drugacijim mjestima opcije za sakrivanje jer je sve na jednom 
AJdE je napisao/la:
imam timeline ima mjesec sam ga aktiviro preko g.ba bilo je raznih tutova kako i sta mogu ti reci meni se svidja jedino zamjerka sto nekako zid zbrkan a sto se tice slika i onih cuda dobro postavljeno sve na svom polozaju .... Info o korisniku isto realan sve u svemu 9/10 ocjena 
Znaš li slučajno ovo:
Sad sam aktivirao timeline i nitko od prijatelja ga ne vidi tj, vide stari profil. Do čega je to? 
Techeran je napisao/la:
Znaš li slučajno ovo:
Sad sam aktivirao timeline i nitko od prijatelja ga ne vidi tj, vide stari profil. Do čega je to? 
Mozda nisi isao u kutku na ono PUBLISH. 
Techeran je napisao/la:
Znaš li slučajno ovo:
Activity Log - Publish Now, i vidjeće (:
Techeran je napisao/la:
Znaš li slučajno ovo:
ako on nema timeline ne moze vidjeti oces moj profil pa da vidis znaci samo ko ima timeline moze ti vidjeti ko i ti njemu ... kontas buraz 
AJdE je napisao/la:
cover slike ne mozes sakriti a ostalo mozes .... Ja sam sakrio sve mozes imas svoju privatnost ko i sa starim profilom, sve je isto samo sto je dizajn profila dr .... I na drugacijim mjestima opcije za sakrivanje jer je sve na jednom :)

Gledaj, ne mogu nikako to da promjenim :S
AJdE je napisao/la:
ako on nema timeline ne moze vidjeti oces moj profil pa da vidis znaci samo ko ima timeline moze ti vidjeti ko i ti njemu ... kontas buraz 
Gluposti. Apsolutno netacno. Ja sam vidio kod ljudi i prije nego sto sam sebi "get timeline". Tako da. 
Izgledom je super,al je sranje jer ce previse informacija da bude kod ljudi na profilu i predpostavljam da ce se veliki broj ljudi deaktivirati. Bar ja to tako mislim :)
ENIKMA je napisao/la:
Gluposti. Apsolutno netacno. Ja sam vidio kod ljudi i prije nego sto sam sebi "get timeline". Tako da. 
ne lupaj sviju ti 
AJdE je napisao/la:
Ja danas nisam imao timeline i otišao u jedne cure na profil i vidio sam da ona ima?

Ali ja kliknuo "Get Timeline" na profilu od te cure.Kontaš? DANAS?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.