Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Timeline (facebook)

708 pregleda · 40 odgovora · otvorena 16.12.2011. u 00:15

Evo facebook je kako vidim poceo i sa uvođenjem timeline, iskreno meni se svidja malo se je teze naviknuti al vremenom je sve jednostavniji za upotrebu. Od 22. decembra svi ce imati taj timeline kako sam razumio.

NE SPAMAJ !   
Techeran je napisao/la:
Ja danas nisam imao timeline i otišao u jedne cure na profil i vidio sam da ona ima?

Ali ja kliknuo "Get Timeline" na profilu od te cure.Kontaš? DANAS?
buraz moj nije moglo ja sam to ganjo i pogledaj kakve sam sve teme postavljo u vezi toga na g.ba pogledaj na profilu nadji pa ces vidjeti mozda se je nesto izmjenilo ovih par dana ali bgmi ti kazem ne grijesim 99,9% ....

Al nebitno da se ne prepiremo nije toliko to vazno 
Meni se svidja Timeline, a ovi svi sto pisu "aa previse facebook ce objavljivati o meni" kao sto je netko gore rekao, Facebook nece napisati nesta sta ti neupises u njega zar ne? A i Privacy opcije su kompletno customizirane.... tako da ti sam podesavas sto ce drugi vidjeti a sto nece.

Stoga nevidim problem u tome :)

Sve u svemu, novine su uvijek dobro dosle, pomalo se zasitimo s starim stvarima :)
timeline imam vec 2mj od test faze  Meni se sviđa 
ma sve ima svoju dobru i losu stranu, ja jos nemam timeline ali ne gledam na to kao na nesto posebno. ok, super sto to ima, ali nit me facebook posebno interesuje i nisu mi jasni oni koji imaju hiljade prijatelja, koji skupljaju lajkove itd... al dobro, to je vec druga tema.
Uglavnom mislim da nije los timeline i da samo treba da se raja navikne na to i da skonta kako sta ide
Danas 3 sata bris'o gluposti koje sam pis'o prije 2-3 godine. I ne zaboravite opet podesiti privatnost inace vam i oni koje nemate u prijateljima vide citav timeline 
ma TimeLine kao i Facebook=zesce sranje :/
vraćaj nazad. 

Post dobio šamar od Limmaa

smecee

Post dobio šamar od Limmaa

Bilo kako bilo , ko nastavi koristiti fb tako ce mu izgledati 

btw. Brisem gluposti iz 2008.g 
sh0ck je napisao/la:
Bilo kako bilo , ko nastavi koristiti fb tako ce mu izgledati :)

btw. Brisem gluposti iz 2008.g :D
ahahahha tako je! :D

Ja detaljno pregledao da nebi bilo inkriminirajuceg sadrzaja u slucaju nove veze hahahhaha
sh0ck je napisao/la:
Bilo kako bilo , ko nastavi koristiti fb tako ce mu izgledati 

btw. Brisem gluposti iz 2008.g 
mene bilo stid sta sam sve pis'o 
GruNt je napisao/la:
Glupost..
Na kraju ce cijeli svijet znati o tebi, sta radis, ko si, gdje si, sta jedes, sve u bogu!
E pa onda ce se ljudi naucit da nedodavaju nepoznate na fejs :)
Oj crnjaka kad neko pogleda postove prije par godina.

Fuj :$
meni svejedno kako izgelda, ne koristim facebook mnogo tako da sta god oce da stave neka stave, a ovaj timeline izgleda lijepo, svida mi se sto mozes staviti gore sliku
Po meni je loše licno bih volio da ostane old fb
Fuj. Tacno mi se zgadio kako izgleda. Nije mi jos aktiviran taj Timeline, ali prvom prilikom cu deaktivirat Facebook/Tmeline. Tacno se stresem kad pogledam kako izgleda. Bolest.

Pa bolji G.ba 200x od svake socijalne mreze. (Y)
Juče mi se aktivirao, šta ja znam meni se sviđa 
Upropastiše fb. Ne kontam zašto uopšte nekome treba da bukvalno zna kada smo mi sra**? Ovaj timeline je po meni velika glupost, kada dođe na moj profil deaktivirat ću najvjerovatnije jer onda ono nije fb već mylife.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.