Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

TOP 5 Frags of Week GAMERS.ba Mix

728 pregleda · 33 odgovora · otvorena 05.12.2011. u 16:40

Dobro veče gameri i gamerice. 

Ovako, evo još jedan novi projekat na GAMERS.ba Mix-evima. U dogovoru sa insejnom, prihvatili smo jednu novu ideju bivšeg moderatora GAMING MOVIES podforuma. Naime, radi se o memberu KRY1337, koji nam je dao odličnu ideju. Kao što vidite naziv projekta je TOP 5 Frags of Week GAMERS.ba Mix. On je odradio jednu epizodu ovog projekta, i na tome se zaustavio. Sada nam je ponudio da radi svake sedmice nekad i svake dvije sedmice, ovaj projekat za GAMERS.ba Mix-eve. Naime ja i insejn smo odmah pristali, i pokazali smo da nam se sviđa ovaj projekat. Šta igrači odnosno memberi koji redovno igraju GAMERS.ba Mix treba da urade. Ako odradite neku dobru "akciju" na nekom našem mixu, napravite dobar ace, ili brz i dobar -3 i -4, meni šaljete na PM upload-ovan taj demo na neku stranicu. Ja proslijeđujem Kry-u, i on bira najbolje "akcije". Još jednom kažem meni šaljete DEMO-e, pa ja njemu. I ukoliko je vaša "akcija" jako dobra, svrstat ćemo je u TOP 5 Frags of Week GAMERS.ba Mix! 

Da bude zanimljivije, pet membera/igrača čije se akcije bude nalazile na TOP 5 Frags of Week, dobiti će nagradu od po 50 GAMERS.ba Bodova, i TOP 5 Frags of Week će se dizati svako dvije sedmice da ne smori. =D

DEMO ZA OVU SEDMICU ŠALJETE MI DO SUBOTE!!!!

Cheers! ♥
FU5h3R je napisao/la:
Imal nagrada ? 
Zar nije nagrada, ako tvoj frag bude uzet u TOP 5 fragova za jednu ili dvije sedmice GAMERS.ba Mix-a? 
uf. Šaljeeeeeeeeeem 
fina ideja, ma da sumnjam da ce dugo pozivit 
simba je napisao/la:
Zar nije nagrada, ako tvoj frag bude uzet u TOP 5 fragova za jednu ili dvije sedmice GAMERS.ba Mix-a? 
Onda jest , al onda nagovori vamo vladu il njih da postave to na stranicu , znaci ne samo temu , nego kad upalis g.ba , nek ga metnu nedje da se moze gledat 
cntr je napisao/la:
fina ideja, ma da sumnjam da ce dugo pozivit 
Trudit ćemo se da je što duže zadržimo. Ovo je još jedan podstreh igračima pored nagrade za najviše odigranih, da ih možemo nagraditi da njihovu neku akciju uvrstimo u TOP 5.

Mixaaajte! 

Post dobio aplauz od 100kaa

Odlična ideja, mislim da će te s ovim dovesti još više članova na mixeve. 
simba je napisao/la:
Daj ba hoću i ja da igraaaaam, da vas naučim .
742 je napisao/la:
Daj ba hoću i ja da igraaaaam, da vas naučim .
Znamo kako nas možeš naučiti:

http://www.gather.rs/members/abblle 
fino fino :)

jos da ima frag mjeseca.. I ciji frag se bude tu nalazio dobije 100 boba.
simba je napisao/la:
Ok, uredu sve to  A hoće li biti download demoa moguć?Nešto slično kao alldemoshere.Ili će samo biti review?
Auu ovo pravo dobro.

Jedva cekam ovo da krene :DDD
TWISTTER je napisao/la:
Ok, uredu sve to  A hoće li biti download demoa moguć?Nešto slično kao alldemoshere.Ili će samo biti review?
Review, i molim sve da opet pročitaju temu moram nešto editovati. =D
simba je napisao/la:
Review, i molim sve da opet pročitaju temu moram nešto editovati. =D
Tko završi u top5, nabavi aplauz? Dovoljna nagrada?
dea je napisao/la:
Tko završi u top5, nabavi aplauz? Dovoljna nagrada?
Aplauz i po 50 bodova, i svako dvije sedmice će biti, ovo "takmičenje" 
Bobaši, samo daj boba   A da se malo potrudite vidjeli bi i da bobe nije tesko dobiti !

A ideja je fina, jos da ja nesto zavrsim,onda cemo da MIXeve dignemo na jos veci nivo 

Vidim da vas je dosta zaboravilo IP Gamers.ba Public servera zato izvolite !

212.200.163.181:27010
Pa ako ces se odrzavat svake 2 sedmice daj te mu ime TOP 5 Frags of 2 Weeks GAMERS.ba Mix ! ;) i unban abblle da vas nauci ..Sta lik jednom upalio wh i vi odma pernament ..Pa kao da niko nije upalio nekad WH na mixu ili gatheru ;) Ali sve u svemu GJ ;)
simba je napisao/la:
Aplauz i po 50 bodova, i svako dvije sedmice će biti, ovo "takmičenje" 
Daj se ti ili insejn ili bilo tko drugi , neka se potrudi da uvede stalan HLTV na serverima , jer nekima od nas FPS je 2low kada se recorda. -.-
Dobra ideja, vidicu mozda imam kakav demo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.