Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

TOP 5 Frags of Week GAMERS.ba Mix

728 pregleda · 33 odgovora · otvorena 05.12.2011. u 16:40

Dobro veče gameri i gamerice. 

Ovako, evo još jedan novi projekat na GAMERS.ba Mix-evima. U dogovoru sa insejnom, prihvatili smo jednu novu ideju bivšeg moderatora GAMING MOVIES podforuma. Naime, radi se o memberu KRY1337, koji nam je dao odličnu ideju. Kao što vidite naziv projekta je TOP 5 Frags of Week GAMERS.ba Mix. On je odradio jednu epizodu ovog projekta, i na tome se zaustavio. Sada nam je ponudio da radi svake sedmice nekad i svake dvije sedmice, ovaj projekat za GAMERS.ba Mix-eve. Naime ja i insejn smo odmah pristali, i pokazali smo da nam se sviđa ovaj projekat. Šta igrači odnosno memberi koji redovno igraju GAMERS.ba Mix treba da urade. Ako odradite neku dobru "akciju" na nekom našem mixu, napravite dobar ace, ili brz i dobar -3 i -4, meni šaljete na PM upload-ovan taj demo na neku stranicu. Ja proslijeđujem Kry-u, i on bira najbolje "akcije". Još jednom kažem meni šaljete DEMO-e, pa ja njemu. I ukoliko je vaša "akcija" jako dobra, svrstat ćemo je u TOP 5 Frags of Week GAMERS.ba Mix! 

Da bude zanimljivije, pet membera/igrača čije se akcije bude nalazile na TOP 5 Frags of Week, dobiti će nagradu od po 50 GAMERS.ba Bodova, i TOP 5 Frags of Week će se dizati svako dvije sedmice da ne smori. =D

DEMO ZA OVU SEDMICU ŠALJETE MI DO SUBOTE!!!!

Cheers! ♥
xpally je napisao/la:
Daj se ti ili insejn ili bilo tko drugi , neka se potrudi da uvede stalan HLTV na serverima , jer nekima od nas FPS je 2low kada se recorda. -.-
I meni je FPS low, pa se toga riješim. Narvano kada ti se recorda preko amx skripte laga, zato ti ovo uradiš. Stopiraš taj demo, te kucaš record "imekojehoćeš" i to e to. Fps je 3 puta bolji. =D
valja valja

Kad sam ja govorio da je ejbl citeer

ajde se i na esl reg da te i tamo banajuu u u u

simba GL sa ovim nadam se da ce dugo trajat ovo
Ponosan sam, samo nastavii simbać. Mozemo i nagradu neku skontati =)
100kaa je napisao/la:
Hvala šefe.
Mislim da je glupo davati bodove, ali kako ocete. Vasa dobra volja

Projekat će biti odličan još da se realizuje kako treba, sve bi bilo top Bit' će gusto, bit' će fraganja
qround je napisao/la:
Mislim da je glupo davati bodove, ali kako ocete. Vasa dobra volja

Projekat će biti odličan još da se realizuje kako treba, sve bi bilo top Bit' će gusto, bit' će fraganja
Pridruži nam se odmah!
Drama ideja imam ja fragova,dok dodjem kuci dobit ces koji demo
Na faxu sam trenutno

btw 777 postova
Super ideja, samo ne vrijedi za mene, uber low aim skill :p
Eo i ja da se javim na temu. Prekinuo sam Top5 projekat zbog nedostatka dobrih fragova, ali nadam se da cemo sada dobiti ekstra fragove da mozemo raditi kako treba. Btw ostavit cemo link do g.ba profila svakog igraca u epizodu pa mozete njih kontaktirati ukoliko vama treba demo.

I jos nesto, ako mozete, kada saljete demo ostavite vreme fraga, ili bar runda u kojoj se nalazi frag, da bi ja mogao sto brze izabrati fragove i uraditi klip.

KRY1337 je napisao/la:
Eo i ja da se javim na temu. Prekinuo sam Top5 projekat zbog nedostatka dobrih fragova, ali nadam se da cemo sada dobiti ekstra fragove da mozemo raditi kako treba. Btw ostavit cemo link do g.ba profila svakog igraca u epizodu pa mozete njih kontaktirati ukoliko vama treba demo.

I jos nesto, ako mozete, kada saljete demo ostavite vreme fraga, ili bar runda u kojoj se nalazi frag, da bi ja mogao sto brze izabrati fragove i uraditi klip.

Eto dobijaš od mene već, naglasio sam im.
KRY1337 je napisao/la:

:)
To je taj krypton

~ Gl sa radom !
100kaa je napisao/la:
samo siimbac, a mene nigdje sefe :S ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.