Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

PES 2012-Stopa igrica (problem)

160 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.11.2011. u 19:17

Pozz gameri, imam problem sa pes 2012 a problem je da na svakoj rezoluciji meni pes 2012 nenormalno steka.Skidao sam svakakve antiviruse da vidim da li imam virus na kompjuteru ali uopce ne prepoznaje virus. Konfiguracija:

Intel Pentium 4 3.00GHZ dual core
Ram:2gb
Grafa:ATI Radeon HD series 4300/4500 1gb

ako vam treba jos sta, reci te .

HELP!
Ma probao sam :), msm njeg' uvijek koristim a taj link mi nece :r.
Schauma je napisao/la:
Ma probao sam , msm njeg' uvijek koristim a taj link mi nece .
Možda igrica sama od sebe šteka, nije do tebe, probaj reinstalirati igricu ili skinuti sa interneta drugu instalaciju, ako ti ovo ne pomogne ne znam šta hoće.
To ti je do cracka vecinom....znaci ne smijes mijenjati rezoluciju vise puta :) i meni je bio taj problem, morao sam brisati PES vise puta ;)
Reinstalacija igrice mi ne pomaze, to sam davno pokusavao, a pokusat' cu to da uradim,da skinem novu pa cemo vidjet' :),a kada skinem novi pes da li ce se izbrisati save folder ?
Schauma je napisao/la:
Reinstalacija igrice mi ne pomaze, to sam davno pokusavao, a pokusat' cu to da uradim,da skinem novu pa cemo vidjet' :),a kada skinem novi pes da li ce se izbrisati save folder ?
moguce da nece ali ti ga nekako sacuvaj da imas pa onda samo ako mognes prebaci u taj novi kad instaliras
Schauma je napisao/la:
Reinstalacija igrice mi ne pomaze, to sam davno pokusavao, a pokusat' cu to da uradim,da skinem novu pa cemo vidjet' ,a kada skinem novi pes da li ce se izbrisati save folder ?
Imas tamo u folderu kada zelis da podesis kontrole , ima ja mislim kartica jedna gdje mozes vidjeti sta ti je od komponenti lose/dobro za igru, ovako :

Pa pogledaj sta tu kaze..
Do konfiguracije nije, biće da je do igrice. Probaj reinstallirati ili skinuti sa neke druge stranice, CD...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.