Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CPU Usage problem..

561 pregled · 12 odgovora · otvorena 15.01.2007. u 14:39

Imam problem sa CPU usage.. znaci prilikom normalnog rada na racunatu (MediaPlayer runing) cpu usage mi je 100% , to se odnedavno desava, i racunar jako sporo radi.. Znaci radi se o procesoru 3000+ 64bit sck 745..
eh sad.. najlakse je reci da ima neki virus il tak nes koji opterecuje procesor.. ili da se procesor zagrijava previse, medjutim nije nis od toga.. (imam nod32, a i clock gen za pracenje temp procesora..)

unaprijed hvala, .nOKe
kod mene je tako bilo... nisam mogao limewire da otvorim odmah skoci na 80 % ... reistalisi komp !
koji ti je net?
meni se tako ostetila aplikacija od logosofta i blokirala mi komp
pogledaj na drugoj slici kolko ti je aplikacija...je da ne uzimaju puno ali previse ti ih je ukljuceno...skini ccleaner pa s njim iz startupa izbrisi neke programe...aplikacije koje ti ne trebaju gasi pa bi trebalo pomoc =)
kao prvo noke imas previse procesa (bar za mene) i bezveze ti uzimaju resurse i ram ...pogasi bespotrebno ...kao drugo sto uposte koristis WMP uvije je sa njim bilo sranja ....skini winamp i skini k.lyte codec i R4 codec pack i to je to i nece ti se desavat ta sranja 100% i meni je isto tako srao taj wmp jer previse koristi resursa
pogledaj sta iams tih gluposti pod procesor
pogasi to sve osim kod user

explorer.exe
               ArcHaban je napisao/la:
kao prvo noke imas previse procesa (bar za mene) i bezveze ti uzimaju resurse i ram ...pogasi bespotrebno ...kao drugo sto uposte koristis WMP uvije je sa njim bilo sranja ....skini winamp i skini k.lyte codec i R4 codec pack i to je to i nece ti se desavat ta sranja 100% i meni je isto tako srao taj wmp jer previse koristi resursa

ja imam 47 procesa i za to mi komp steka
neznam koje da pogasim a koje da ostavim,a nesmijem sam da radim format disc jer nemam iskustva
kod mene je bila ista situacija
http://gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=9670
ja sam reinstalirao windows
mozda ti je PC pun prasine i paukova, pa ih podijeli headshotove i to je to
a ja nekontam sto se vi svi bojite reinstalacije, samo stavite sve u D disk i to je to , nece vam nista crknuti...
kad si uzimao screenshot trebao si pokazati koji proces zauzima toliko CPU-a, btw cini se da imas adware
Nije do hardwarea ako su mu samo services preko 50%.

Meni je bilo do image drivea kao sto su Alcohol, Nero, Daemon, pa sam bio prisiljen koristiti ISOBuster...

Ako ti je do ovoga, restartiraj kompjutor, brzo udi u program files i deinstaliraj image drive programe.
Drugo rjesenje je instalirat IDE/SATA drivere (ako nisu instalirani da valja), mozda ti ovako uspije odblokirat pa ces moci koristiti image drive bez opterecenja
               Chosen_One je napisao/la:
Ako ti je do ovoga, restartiraj kompjutor, brzo udi u program files i deinstaliraj image drive programe.

Pa ako pravilno reinstalira sa formatiranjem C diska nece trebati da zuri i da brise po programu files

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.