Eh ovako. Maloprije sve formatiro i digo system i sve ostalo. Snimim Alcohol 120% i taman poceo alcohol da pravi svoj virtualni device kad usteka sve. Pogledam ja na procese kad onon services.exe 99% CPU usage. Posto services.exe zapravo predstavlja windows servise ja odem u msconfig(system configuration utility) i pocnem redom gasit servise na start-upu. Kasnije skontam da me zeza servis PLUG AND PLAY. Naime kad god je upaljen plug and play servis i kad se snimi neki program za pravljenje virtualnog drive-a i kad taj program pocne da pravi virtualni drive, meni comp usteka i jedva nekako isljucim PLUG AND PLAY servis na start-upu i reset komp. Kad udjem u windows sa ugasenim servisom radi mi virtual device i mogu mountovati na njega i raditi sa njim. Sve bi bilo super , ja bih ostavio ugasen servis PLUG AND PLAY ali ima sljedeci problem, ne rade konekcije onda ne radi mi zvucni driver itd.. Znaci plug and play je znacajan servis koji treba da bude upaljen da bi windows funkcionisao kako treba.
Znaci Windows XP SP2 , imam najnovije update-e. Nije problem do programa(alcohol, deamon tools, fantom cd .... sve sam probao ne radi), znaci zeza me virtualni device i ocigledno se ne slaze sa tim servisom.
Svi koji shvataju moj problem i imaju rijesenje kako bi to sve normalno radilo bez ovog cpu usage-a bio bih zahvalan.
Znaci Windows XP SP2 , imam najnovije update-e. Nije problem do programa(alcohol, deamon tools, fantom cd .... sve sam probao ne radi), znaci zeza me virtualni device i ocigledno se ne slaze sa tim servisom.
Svi koji shvataju moj problem i imaju rijesenje kako bi to sve normalno radilo bez ovog cpu usage-a bio bih zahvalan.