Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kupovina - Slusalice

399 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.11.2011. u 13:45

Pozz,
Htio bi da kupim neke slusalice do 100 KM ali ne mogu da se odlucim izmedju SteelSeries ili Razer,(polovno ne dolazi u obzir).
Zelio bi da cujem vase misljenje u komentaru.
Ako je već do 100 KM uzmi SS Siberia v1 ili SS 4H Ja bih ti preporučio(ako si već odlučio između ta dva brenda da uzmes Razer. Možda je još bolje da naručiš neki model od Sennheiser ili nešto sl. , ali nema veze) Razer Orca - 120 KM i uzmeš neki mikrofon za 5-10 KM i uživaj

http://gamers.ba/forum/6/138688/razer-orca--/

Evo ti review kojeg je radio _CraCk_ Kaže da je prezadovoljan Orcama.
Steelseries Siberia v1 preporucujem, jer je ss dota kvalitetniji od razera
Ako biraš između ovih u anketi, izaberi Razerove, jer ja osobno mislim da su bolje, a i ostali ih hvale. Ali, ako si otvoren za ostale ponude, pročitaj post iznad
Ja ti preporucujem Razer po meni su bolje (:

Post dobio šamar od KRYSTAL

Ako vec hoces razer uzmi razer orce

Vise na:http://www.gamers.ba/forum/6/138688/razer-orca-/
SteelSeries sve slušalice dobre, ali Razer Orca su strašne.
simba je napisao/la:
SteelSeries sve slušalice dobre, ali Razer Orca su strašne.
One su 120 KM a to je previse za mene,jedino da sacekam malo pa da ih onda uzmem.
Sačekaj za orke vrijedi
kaki razer i steelseries ganjaj sennheiserke imao sam sve mogu slusalice i mogu ti reci sada imam philpsove od 70 km nemogu se porediti sa razer i ss
Razer uzmi nečeš se zeznuti.Ja imam Razer slušalice več 2 godine i ništa im ne fali..A koga god znam a ima ss sluše zeznuli su se kada su ih uzeli..Razer kvalitetniji puno 9-)
nemoj te shit slusalice da uzimas .. uzmes kvalitet AKG , sennheiser ,etc. ako vec hoces razer il' steelseries uzmi razer ako si budala naravno ...
MorteM je napisao/la:
One su 120 KM a to je previse za mene,jedino da sacekam malo pa da ih onda uzmem.
Ako ti je preskupo uzmeš SteelSeries 4H, mislim da su te 65 KM. Na kraju krajeva ako nećeš da daješ tolike pare uzmeš NX Meduse za 40 KM.
Uzmi razer kvalitetnij je, steelseries samo ima bolju reklamu i svi je igraci nose, ali u sustini razer je bolji
steelseries v1,iskreno imao sam ih 3 i po godine,radile su normalno,dok mi brat nije uzeo i pokvario,razer slusalice koje su meni iskreno jako dobre jesu orce,al preporucujem do 100 km steelseries siberia v1 =D
Razer slobodno neces se pokajati
Dino, sto se tice uzimanja slusalica moja preporuka ti je da uzmes neke sibirke, jer su najbolje SteelSeries sluse. :D
SpeC je napisao/la:
Dino, sto se tice uzimanja slusalica moja preporuka ti je da uzmes neke sibirke, jer su najbolje SteelSeries sluse.
Hvala ti brate moj
Uzmi steelseries siberie v1 imao sam ih oko 2 mjeseca super su ili uzmi steelseries 4H njih sam imao duži period predobre su
Mislim da je Steelseries bolji od Razer slušalica, uopćeno.
Koristim, Siberia v1 USB 7.1 već godinu dana i dva mjeseca, te sam stvarno prezadovoljan. Nit sam ikada imao problema s njima, nit išta.
Siberie FTW !

Post dobio šamar od KRYSTAL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.