Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje kupiti dobre Slusalice??

260 pregleda · 16 odgovora · otvorena 07.02.2012. u 13:07

Nisu loše ove s pika, ali ja ti preporučujem ako ćeš za muziku, onda uzmi ove:
Behringer HPS3000 Studio Headphones

Ja sam ih koristio 6 mjeseci za muziku, produkcije, mastering, i ostalo, pokazale se odlično ;)
SAmo Sonyjeve dolaze u obzir. Ovo ostalo skart za muziku!

E te kume.....
MorgaN je napisao/la:
SAmo Sonyjeve dolaze u obzir. Ovo ostalo skart za muziku!

E te kume.....
Grado izmislio zvuk za njih .

@ topic;

Speed-Link Medusa NX , ako ces igre igrati, ako ne;

42KM --> acc.ba

Sennheiser,Grado,AKG,Plantronics,Beyerdinamic.

edit: Grado Sr 60i za iste pare, dajem ruku da su bolje .

Dobor čika MorgaNe .

Meduse su dobre a jeftine, da kolko para tolko muzike-

Ne uzimaj taj Canyon ni po cjenu zivota imami ste, slusalice su nula , dalje ja neznam sta njemu znaci da su udobne kad uši užasno bole od njih.

brick je napisao/la:
Grado izmislio zvuk za njih .

@ topic;

42KM --> acc.ba

edit: Grado Sr 60i za iste pare, dajem ruku da su bolje .

Dobor čika MorgaNe .

Ne uzimaj taj Canyon ni po cjenu zivota imami ste, slusalice su nula , dalje ja neznam sta njemu znaci da su udobne kad uši užasno bole od njih.

Ti sastavljaj konfiguracije, sto se muzike tice ostavi cika morganu!

95% DJ-eva, profesionalnih koristi Sony MDR-V700DJ. I ja sam imao iste, a sad su oko 170 KM nove.

Moderatoru hardvera! ahhah ♥

I sve te sto si predlozio su vecinom gamerske, samo sto sad senheisser forsiraju spikeri, kamermani, jer imaju cist zvuk, a trajanje im je 0!

@ Savage

Svaka cast za te panasonic! Ja sam imao jedne. Platio ih u Beogradu nekih 15 evra. Pola godine ih koristio i prodao ovdje za 50 KM! XD
brick je napisao/la:
Grado izmislio zvuk za njih ;) .

@ topic;

42KM --> acc.ba

edit: Grado Sr 60i za iste pare, dajem ruku da su bolje :) .

Dobor čika MorgaNe :) .

Za slusalice ide kolko para tolko muzike. Ne mozes ti traziti da ti razvaljuju a platis ih 60 KM. Bit ce one dobre jedno 2-3 mjeseca onda ce pocet sustat, skirapat i tako to ^^ i na kraju ce otici kabal :P

Po meni vrh slusalice za bilo sta su od njih " http://www.sennheiserusa.com/home";
onda idu ovi ostali.
Ove slusalice sto su ti svi iznad predlozili su dobre za svoju cijenu ^^
I ja ti predlazem neke Sonyeve ili Panasonic-ove imo sam dobrih iskustava s njima ^^

GL
MorgaN je napisao/la:
Ti sastavljaj konfiguracije, sto se muzike tice ostavi cika morganu!

95% DJ-eva, profesionalnih koristi Sony MDR-V700DJ. I ja sam imao iste, a sad su oko 170 KM nove.:D

Moderatoru hardvera! ahhah ♥

I sve te sto si predlozio su vecinom gamerske, samo sto sad senheisser forsiraju spikeri, kamermani, jer imaju cist zvuk, a trajanje im je 0!

@ Savage

Svaka cast za te panasonic! Ja sam imao jedne. Platio ih u Beogradu nekih 15 evra. Pola godine ih koristio i prodao ovdje za 50 KM! XD
I ja ih volim, evo imam Baracude spakovane ne koristim ih grozne su haha xD, imam nake logitechove dobre za ono da ti susti cijeli dan ^^

A ove panasonicove mi se pokvarile radi jedno uho samo i to nakon 5 godina, jbg stolica ih unistila :( Al prejake su, ne moze pogrijesiti s njima pogotovo ako uzme kake mocne ^^
Savage je napisao/la:
I ja ih volim, evo imam Baracude spakovane ne koristim ih grozne su haha xD, imam nake logitechove dobre za ono da ti susti cijeli dan ^^

A ove panasonicove mi se pokvarile radi jedno uho samo i to nakon 5 godina, jbg stolica ih unistila Al prejake su, ne moze pogrijesiti s njima pogotovo ako uzme kake mocne ^^
Imao slicne ovim...

Nije taj model, ali na taj fazon.... Ma zvuk za 10!
Zna li neko rade li dostavu ovi sa acc.ba , je li ko narucivao prije,firma je solidna tek sam ih sad otkrio imaju dobre robe??

Usput ima li ko da prodaje slusalice za mobitel za htc desire bravo??
SemperFidelis je napisao/la:
Zna li neko rade li dostavu ovi sa acc.ba , je li ko narucivao prije,firma je solidna tek sam ih sad otkrio imaju dobre robe??

Usput ima li ko da prodaje slusalice za mobitel za htc desire bravo??
ako zivis u sarajevu, najisplatnije ti je otidji u skenderiju odma na pocetku imas radnju http://www.terabajt.ba
imaju mnogo ponuda sto se tice slusalica i ostalih kompjuterskih stvari.
mislim da ima i dostava ali nisam siguran :P
foogel je napisao/la:
ako zivis u sarajevu, najisplatnije ti je otidji u skenderiju odma na pocetku imas radnju http://www.terabajt.ba
imaju mnogo ponuda sto se tice slusalica i ostalih kompjuterskih stvari.
mislim da ima i dostava ali nisam siguran :P
Imaju na piku sve artikle gledao sam sinoc jedino od njihovih slusalice sto valja po meni su ove http://www.terabajt.ba/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1451&category_id=29&option=com_virtuemart&Itemid=74

ostalo sve kinesko pijacarska roba..

Ove gore sto je cigla postavio njih cu uzet najvjerovatnijie..
- Uzmi CANYON CNR-HS7
- Strasne slusalice imam ih vec godinu dana i jos slusaju
nemoj kupovat steelseries ako ces za muziku pogotovo za bass nisu misljene za to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.