Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] sinhro's works v2 -.-

312 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.11.2011. u 19:34

Posto su mi prosli radovi bili low,to su bili jedini radovi koje sam iskopao,i dobio sam ban na 6 dana zbog ripovanja ali vidite da sam se vratio,to znaci da nisam odustao ( niti cu ).
Jedino bi me mogli nekim banom za stalno otjerat
:bigsmile:

Salu na stranu,evo nekih mojih ozbiljnijih radova :

Need More Skill Logo :

Girl in a field ( obrada ) .

EKV - Kao da je bilo nekad . [ Nije nesto,ali Morao sam ovo postaviti,posto sam njihov najveci fan ] :

Kritike/Sugestije/Pohvale dobrodosle.

:velikikez:
Sistem ocjenjivanja radova:

Zašto?

1. Logo je prejednostavan. 3D ništa više.
Probaj ovako da radiš

2. Koristio si 'action' vjerovatno, te je tako prejednostavno doraditi. Bar ja tako mislim.
Dodao text i action ;O

3. Kao sto i sam kažeš, nije nešto.
Kao i za ono gore, probaj ovako nešto da radiš

Potrudi se dobro sljedeci put, prije nego sto dignes 'PIC' temu 

Izgleda jednostavno i bez uvrede, nije me nešto oduševilo. Predpostavljam da si početnik u ovome.
Prvi rad nije toliko loš, jednostavan 3D rad.
Drugi i treći rad me nisu nešto oduševili. Jedino što je odrađeno je dodavanje teksta, što čak i ja znam 
Trudi se dalje i bit' će bolje !
Edituj temu, ubaci ovo:

http://gamers.ba/forum/27/94744/fanart-sistem-ocjenjivanja-radova/

Sto se radova tice, dajem

Razlog tome jeste los 3D tekst. Moras da pogledas josh malo tutorijale, preciznije se posveti 3D tekstu.
Sledeca slika je veoma blijeda, ne svidja mi se efekat boje. Bolje da si je potamnio, nego da je svijetla.
Zadnji rad necu da komentarisem, los je. Nezz sta je, sig ili?
Stvarno ne znam raditi u PSu al' dečko poštedi sebe i nas , stvarno nemaš talenta ostavi se PSa . 

Post dobio šamar od aer0

Zašto ?
- Radovi su prejjednostavni , nije upotrebljeno brusheva , c4d, rendera, zadnja slika urađena kao da je u Paintu Rađena ostale low takođe . Ovaj pokušaj 3Da mi se ne sviđa kao ni boje koje su upotrebljenje.
Čitaj tutorijale i gledaj LRO radove možda bude i bolje .

Post dobio šamar od TRL

742 je napisao/la:

Zašto ?
- Radovi su prejjednostavni , nije upotrebljeno brusheva , c4d, rendera, zadnja slika urađena kao da je u Paintu Rađena ostale low takođe . Ovaj pokušaj 3Da mi se ne sviđa kao ni boje koje su upotrebljenje.
Čitaj tutorijale i gledaj LRO radove možda bude i bolje .
haj okacit cu ja jednu sliku bez i jednog brusha i jednog c4d rendera i bit ce prejednostavna, ali ce opet pojesti 95% slika sa portala. nemojte pametovati u prazno, slika ako je natrpana brushevima ne znaci da je i dobra, nasuprot, na ovom portalu takve slike suxaju samo tako

@onaj gore: meni se vise svidja ovaj nacin 3D nego onaj na tutorialu, jer je puno ljepse na izgled

@tema:

+ +

stil kako si uradio ono NMS je fin, samo su ti slova losa i ono S je previse blizu M, i lici na 5. manipulacija je najs. ona treca slika je beze. i lijepo je vidjeti da ne ripas vise 

1. Logo je prejednostavan. 3D nista posebno bas jednostavno mogao si se bolje potruditi

2. Dodat samo text mogao si i to bolje

3. Kazes i sam da ti rad nije nesta mogao si puno bolje.

Post dobio šamar od TRL

- Naime, logo mi se pravo svidja, e sad da li je on previse jednostavan ne znam, al svaka cast ♥

Post dobio šamar od TRL

Vaaljda ce biti bolje sljedeci put,ova cura samo si smanjio contrast i ubacio mozda neki gradient map a to ne moze tako. Ne valja bas .
Logo , nije los ali moze to i bolje , nekako mislim da si ovo ripovao u odnosu na ostalae radove, ne mnislim da ti jos znas ovako nesto napraviti (jest da je jednostavno) ali po onom naranzastom brushu po logou i textu ispod vidi se da je to samo edit nekoog postojeceg logoa., A ovo EKV ne znam sta si mislio s tim , lose iskruzeno i ne mastovito , samo 5 ljudi poredano po crnoj slici . To nije nista posebno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.