Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[tut] 3d logo by eldinpindzo

387 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.10.2011. u 17:06

Pozdrav =)

Eo dosta me ljudi pitalo kako sam ovo uradio i da napisem tutorial, imao sam slobodnog vremena i eo ga...

Direktan link

enjoy

+ Ako moze tema u sticky xd
Nije los tutorial, al nema razlogo za sticky, pomoci ce pocetnicima. Ovo inace zna 80 % photoshopera ovdje ali cestitam na trudu opet .
Dobar TuT, ovo će meni pomoći jer sam početnik u tome svemu. Hvala
nije los tutorial, ja mislim da nema potrebe raditi oblik u photoshopu kad moze se i u illustratoru napraviti vrlo lako.
NETRUM je napisao/la:
Gdje ti na tom linku vidis ovakav tutorial ?

Post dobio aplauz od aer0

Svaka cast jarane !
Mislim da ovo treba u sticky da nebi bilo bespodrebnih tema ili dodatnih tutorial-a kao npr. ''kako napraviti 3D text,logo etc.''.Bravo!
Dobar tutorial, treba napraviti neku temu za Photoshop i staviti ovako neke glavne tutorijale koji prave naši korisnici.Onaj FAQ od smokia ostario treba nešto obnoviti i u sticky.

Fin tut.
riime je napisao/la:
Dobar tutorial, treba napraviti neku temu za Photoshop i staviti ovako neke glavne tutorijale koji prave naši korisnici.Onaj FAQ od smokia ostario treba nešto obnoviti i u sticky.

Fin tut.
pa ako je ostario ne znaci da su se tehnike promijenile. onaj FAQ od smokia je jako dobar i svako bi tebao prlistati onu temu (narocito pocetnici).

@tema: fin tut, pogotovo za pocetnike

keep it up :]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.