Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC] eldindesign

437 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.11.2011. u 20:17

- HeyBubble™ logo - 99designs winning design:

- sqase logo (square-case) - 99designs winning design:

- Nordic Strikeforce logo:

------

Mislim sta reci, zbog takvih kao ti meni se ne radi na 99designs nista  . Svaki logo ima savrsenu strukturu, ideju i jednostavnost. Pored svega toga i skontas i lijep prikaz toga svega ,kod, recimo ovog squik ili sta vec. Normalno da pobjedjujes  . Samo mi reci znas li ti praviti one line art u illustratoru i one logo-e sa linijama (od njih sta ja znam ) vidim dobar si i sa pen toolom ,naravo . Sve pohvale.

Svidja mi se manje vise sve nego da si mozda malo trebao ako vec radis logo-ve mozda da si im malo velicinu smanjio...
Sve u svemu pohvale od mene...)

Svaka cast svi radovi su pravo dobri.Zaposli se negdje radi uzimaj pare to ti je moja preporuka 

Post dobio šamar od TRL

- Svaka cast, prejako.
- Btw, cujem i da nesto para zaradis preko photoshopa, nemam rijeci fkt, ja bi dao lijevu nogu da tako mogu zaradjivat 

Šta reći, koju posluku porati? 

Jednostavno da ne pametujem previše radovi nemaju ama baš ni jedne zamjerke baš su pravo profesionalno urađeni kao što uvjek i uradiš. Ti i još mala količina ljudi na ovom sajtu znate radit sa psom, samo bi volio vidjet malo češće teme od tebe i ostalih koji znaju.

A ovo sqase mi se najviše sviđa. 

Ovo mislim da se netreba komentarisati zato sto su radovi predobri i po meni nemaju mane,svaka cast za svaki rad sto si uradio divim ti se. Jednostavno perfektno,samo ti pare zaradjuj,a da ti kazem iskreno i treba da dobijas 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.