--
Diskusija
[PIC] aLLi - Jesen
253 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.11.2011. u 15:48
" Dobar dan radni narode" > smorila rečenica.
4 zvjezdice za radove, volim prirodu.
Crvenilo ftw
4 zvjezdice za radove, volim prirodu. Crvenilo ftw
Post dobio šamar od aer0
Tema koju si izabrao da slikaš mi se veoma sviđa jer jesen ko jesen je lijepa sama po sebi.
Slike su sve vrlo dobre, i ne znam koju da odaberem kao top 1.
Moja ocjena će biti :

Slike jesu male tj. 640*480 ali opet i takve mi se sviđaju.
Nastavi raditi, truditi se, imaš potencijal
Slike su sve vrlo dobre, i ne znam koju da odaberem kao top 1.
Moja ocjena će biti :

Slike jesu male tj. 640*480 ali opet i takve mi se sviđaju.
Nastavi raditi, truditi se, imaš potencijal
Post dobio šamar od aer0

Radovi ti napreduju iz dana u dan.Ali i dalje nisi skontao da postaviš veće veličine!Postavio si Photography temu sa slikom koja nosi veličinu 600×400.Ne mogu da vjerujem, postavljaj veće veličine.Treća slika dominira pod što ne bih trebalo biti.
Ako se želiš već sa ovim baviti kupi sebi knjigu ili je potraži u PDF.u
"Knjiga o digitalnoj fotografiji"

Pokušaj da ti sljedeća PIC tema bude imala više iskusniji fotografija.Usput prva dva rada nisu nešto specijalno, više kad se zagledaš loši su za razliku od trećeg.Rad broj 1. je drama loš.
Pozdrav i bolja sljedeća pic tema! All the best

Slike mi se jako sviđaju, pogotovo ova druga zbog boja i ono..nekakva mi ta razigranost odgovara.
Prva slika mi se također sviđa, ali makro-slike mi više nisu toliko interesantne.
A treća me potpuno podsjeća na SilentHill
Hoću još slika!!!

Volio bih da mogu dati 5*****! Ali zao mi jee. Sto se mene tice, najveci dojam ostavila je 3 slika. Kako fenomenalno. Vjerujem da si je ti slika. Ovo se dans nigdje skoro ne moze vidjeti, pogotovu ne u Brckom, gdje ja zivim. Samo po sumama se ovaj osjecj moze dozivjeti, ali njih ovdje nema. Dugo nisam vidio tako sta, pa sam ostao bez texta.
Takodje 2. slika mi je super, fino izgleda, boje su lijepo ispale, nezz sta da kazem. Steta sto su samo 3 slike. Sto se tice prve slike, kvaliteta slike je izvanredna, cime god da si slikao, sidam kapu. nadam se da ce uskoro biti josh slicnih tema, jer uzivam gledajuci ovakve slike. Naprosto opustaju. Pozdrav !!
dea je napisao/la:

Slike mi se jako sviđaju, pogotovo ova druga zbog boja i ono..nekakva mi ta razigranost odgovara.
Prva slika mi se također sviđa, ali makro-slike mi više nisu toliko interesantne.
A treća me potpuno podsjeća na SilentHill
Hoću još slika!!!
Post dobio šamar od aer0
Po mom mišljenju jedna od najboljih picture tema otkako ih pratim. Boje su prejake, kvalitet na nivou, pozicije isto. Šta reći nego odlično
Post dobio šamar od TRL

Svako ima različite kriterije pa tako i ja . Iskreno mislim da ocjena koju sam ti dao je zaslužena.
Zašto : Prva slika mi se jako sviđa , zato što je nako ne prirodna , lijep ugao , lijepo zatamljena pozadina . Za ovu sliku ocjena je (5)
Druga slika : Je jako lijepa , ali je previše udaljena odnosno makroskopirano . Da si prišao bliže i da si onda slikao vjerovatno bi bilo puno ljepše. Ovako (3)
Treća slika : Šala ( jesi naišao na koju minu) . xD . @ Lijepo odrađeno, ono tamo iza ko magla nešto , lijep je i aparat sa kojim si slikao , ne znam šta još da kažem za ovu sliku sem prelijepo .
Eto neka srednja ocjena je 4 : mislim da je zasluženo. Ovo je neki moj način gledanja , i nadam se da se ne ljutis.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.