Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Windows 7 Lite Version !

95 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.11.2011. u 19:14

Danas sam dobio Windows 7 Lite CD :) ! Znaci na CD-u je obicnom, kaze jaran da je to prava Win7 i sve je isto kao i na onoj sto je na DVD-u, dal vi nesto znate o tome ! :D
Cisto sumnjam prosto nevjerujem
To je isto kao da ti dam CoD MW3 na USB sticku od 1gb i kazem sve je to isto,a na sticku super mario
Ja pretpostavljam da je to XP sa icon pack-om i temama od W7.
Imaš premium i LITE servere, skontaj koji su bolji ? Odmah znaš, po veličini instalacije (CD-a) da nešto nije OK ..

Post dobio aplauz od KRYSTAL

a to ti je lite verzija, sto znaci siromasna verzija... imas osnovni windows.. i fali ti vecina stvari na njemu, npr driveri, i jos ponesto manje bitno za rad... uglavnom za nevolju nije los ali ipak ti je bolje skinut full verziju i deri

Post dobio aplauz od KRYSTAL

polar je napisao/la:
a to ti je lite verzija, sto znaci siromasna verzija... imas osnovni windows.. i fali ti vecina stvari na njemu, npr driveri, i jos ponesto manje bitno za rad... uglavnom za nevolju nije los ali ipak ti je bolje skinut full verziju i deri
O tome se i radi, ma necu ga ni instalirat neka XP za sada ostane !
_eXecuteD_ je napisao/la:
O tome se i radi, ma necu ga ni instalirat neka XP za sada ostane !
Za tvoj komp je xp najbolje rijesenje Ma da sam ja na istom sempronu imao win 7 ultimate, doduse imao sam 1,5 gb ram-a i 9400GT i radilo je sve bez problema, cak se moglo i igrica igrat solidno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.