Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa konekcijom.

80 pregleda · 2 odgovora · otvorena 23.12.2011. u 01:59

Problem je slijedeci.

Posjedujem hpdc7600 i na njemu instaliran win7.

Svi drajveri rade odlicno i sve super, ponadah se.

Kad na svu zalost, proteklih dana. Izbaci me konecija, pa moram ici na disconnect, pa connect da bi to ponovno radilo. Znaci do rutera nije, a do sistema win7 jeste, znaci, na xp mi radi savrseno, a neda mi se instarati novi sistem, jer nemam ni vremena ni volje da to sad radim.

Mozda nisam bio dovoljno jasan, znaci u pitanju je eventualno neki microsoftov update za mreznu kartu, jer na laptopu isto imam win7 ali radi super sve, ne gasi se konekcija i slicno.

Da jesam odradio u power opcijama sve da se ne gasi i slicno, ali ni to ne pomaze? Ima li neko ovakvih problema ?
- Ovako, puno puta se dogodilo da Microsoft izbaci neki "ljevi" update koji nema veze s vezom i to zezne sve, tako da svi korisnici windows 7 trebaju ZGasiti automatski update i jednom tjedno otici na update i instalirati samo update koji je stvarno i potreban a ne sve, jer microsoft izbaci update, tvoj pc ga povuce i onda se dogodi da zezne apsolutno sve, ajde ovako, sad sam na poslu, kada dodjem doma cu ti napisati kako se zove program koji ti rijesava windowsowe registy i update fileove koje ne koristis i one koje ti stete PC-u ako ti netko ne napise do tada kako se zove, et ja jednom mjesecno upalim taj program i ocisti mi oko 3-4 GB tih update-a i registrya koji stekaju komp 9-)

Post dobio aplauz od eX

spaljoza je napisao/la:
- Ovako, puno puta se dogodilo da Microsoft izbaci neki "ljevi" update koji nema veze s vezom i to zezne sve, tako da svi korisnici windows 7 trebaju ZGasiti automatski update i jednom tjedno otici na update i instalirati samo update koji je stvarno i potreban a ne sve, jer microsoft izbaci update, tvoj pc ga povuce i onda se dogodi da zezne apsolutno sve, ajde ovako, sad sam na poslu, kada dodjem doma cu ti napisati kako se zove program koji ti rijesava windowsowe registy i update fileove koje ne koristis i one koje ti stete PC-u ako ti netko ne napise do tada kako se zove, et ja jednom mjesecno upalim taj program i ocisti mi oko 3-4 GB tih update-a i registrya koji stekaju komp 9-)
super thanks ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.