Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 80 bodova

Widows 7 Network problem

178 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.12.2011. u 01:22

Imam problem na Windows 7 sa Local Area Network-om.Instalirao sam drajvere za mreznu kartu i sve potrebno ali kad skopcam modem pise mi "unidentified network".U pitanju je kabloski internet.Trazio sam na google kako da rjesim problem al nista mi nije pomoglo.
Isti problem imao, samo sto nisam imao nikakve drivere za comp. Onda sam formatiro opet pc, ali nisam isao ono fast, nego sam ga skroz formatiro i proradila mi je konekcija.
Delirium je napisao/la:
Isti problem imao, samo sto nisam imao nikakve drivere za comp. Onda sam formatiro opet pc, ali nisam isao ono fast, nego sam ga skroz formatiro i proradila mi je konekcija.
formatirao sam ij a al opet isto 
OverAndOut je napisao/la:
Vidim formatirao si...jesi instalirao drivere za matičnu?
jesam sve u..pitanju je laptop..ima bash sve potrebne drajvere
aldiN_ je napisao/la:
jesam sve u..pitanju je laptop..ima bash sve potrebne drajvere
A da resetiraš modem? Možda bi ti to moglo pomoći...
OverAndOut je napisao/la:
A da resetiraš modem? Možda bi ti to moglo pomoći...
ma restartovo sam modem 20 puta nisam lud
Rješenje
ako ti je kojim slucajem staticki IP (ono kad upalis modem odma moze na net, bez konekcije na racunaru) onda moras nazvati te iz kablovske i njima reci da ti resetuju IP i onda ce ti biti uredu sve 
ovako probaj iskljcuiti firewall i mozda proradi tako je meni proradilo
1. nazovi sluzbu za korisnike neka ti resetiraju konekciju i posalju novi signal na router

2. Otvori Network and connections / add new onnection
stavi da sam ucita IP adressu i DNS adresu.

3. ako je kojim slucajem dial-up konekcija onda ces morati sve manualno sredjivati

4. Moze bit da si kod wizzarda za internet nekaj krivo klinuo dok si stvarao local area connection.

Ima dosta toga, al da bi ti znao tocno rec o cemu se radi daj mi samo reci dali se radi o dial-up konekciji ili dsl konekciji ?

P.S. ukoliko imas dsl konekciju moze biti da ti antivirusni program koci rad interneta (nebi bio prvi kome se to dogadja), koji antivirusni program imas ?
odi si na Run / msconfig / Services i zgasi si servis od antivirusnog programa i onda rebootaj, i nakon toga ako nebude vec postojala konekcija si napravi novu
I definitivno Izbrisi program koji ti se zove: bonjour , imas ga ili u start/programs ili u control panel / add remove programs, kad ga izbrises reboot napravi
Lockerz je napisao/la:
ako ti je kojim slucajem staticki IP (ono kad upalis modem odma moze na net, bez konekcije na racunaru) onda moras nazvati te iz kablovske i njima reci da ti resetuju IP i onda ce ti biti uredu sve 
hvala drug moze sad radi 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.