Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BiH vs Portugal / Kraj

2.083 pregleda · 172 odgovora · otvorena 11.11.2011. u 21:46

Svaka cast nasim momcima. Imali smo prilika, ali sta je tu je 
- Ako Bog da gore da dobijemo.

Bilo je dobrih sansi, ali jebiga, nije nas dan.

gg momci 

http://pokit.org/get/?7307e37e713e39e24fd5af5fba262cf1.jpg
Svaka čast na dobro odigranoj utakmici. Bit' će bolje drugi put.
1700+ pregleda i 162 odgovora

Dobar 
Prvo poluvrijeme katastrofa,a drugo poluvrijeme odlicno odigramo pogotovo jos kad je ibisevic usao u igru sa 2 spica smo ih mogli rijesit' al sta je tu je IBISEVIC imao odlicnu priliku da rijesi utakmicu u nasu korist,nema veze imamo u utorak bolji teren.Kao sto Dzeko kaze bolji teren,bolje cemo igrat,kaao sto smo ucinili protiv francuske !!! -.-
xpally je napisao/la:
Ne bih' da se svađam il' slično al' MOSTAR je Bosna i Hercegovina htio ti to ili ne , dosta te kilometara dijeli od granice. (:

BiH! ♥
Znamo mi da je vama krivo što je Hrvatska pobjedila.
Mostar je i Hrvatski grad nema veze što je on u Bosni.

Post dobio šamar od skile

Kao i uvjek seljaci Bosanski pljuju igrača[čast izuzecima], da nije Ibiševića nebi bilo ni ovih prilika, a ono što je on uspio u životu, malo ko od nas će uspjet!

Sretno zmajevi! ;]
Rezltat je bio ocekivan bar meni,ja sam se tako i kladio da ce biti nerijeseno.Momci su dobeo odigrali ali su imali previsu promasaja i da samo jos nesto veliko hvala onom busenu zemlje spasio nas je os poraza...
Svaka cast zmajevima 
Bilo je prilika al sta ces, nadajmo se da cemo dobit u gostima 
Prvo poluvrijeme slabo odigrano , isto tako i sa strane Ronalda i njegovih saigrača nisu ništa puno pokazali . Bilo je šansi kada je Nani šutirao, Raula Meirelles u 9-toj minuti i Ronaldo isto tako. Sa druge strane na našoj strani Ibišević je promašio "šut za pobjedu". Nažalost zbog tog' šuta remizirali smo u Zenici. Al' sve u svemu dobra utakmice bilo je šansi , nema veze što je Porutgal pokazali smo da se nikoga ne bojimo. AkoBogda poželimo sreću našim zmajevima u utorak da budu u što boljem izdanju da u prvom poluvremenu protresemo mrežu Portugalaca. 
Svaka čast momcima na borbenosti i igri po jako teškom i grbavom terenu. Očekujem još bolju partiju u Lisabonu i da na Lužu ispišemo novu historiju bh. nogometa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.