Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BiH vs Portugal / Kraj

2.083 pregleda · 172 odgovora · otvorena 11.11.2011. u 21:46

Svaka cast nasim momcima. Imali smo prilika, ali sta je tu je 
- Ako Bog da gore da dobijemo.

Bilo je dobrih sansi, ali jebiga, nije nas dan.

gg momci 

http://pokit.org/get/?7307e37e713e39e24fd5af5fba262cf1.jpg
Ibišević imao prejaku šansu, jbg nismo imali sreće.

Realno 0:0 je realan rezultat 

Post dobio aplauz od pN

Bice bolje, ja mislim da cemo bolje igrati tamo nego sto smo ovdje odigrali. 

Post dobio aplauz od pN

Svaka cast zmajevima,pruzili su odlicnu partiju.

Post dobio aplauz od pN

Izjednačiti se s jednim Portugalom nama je kao pobjeda iako smo realno mogli dati više golova  Više sreće u gostima, jer će im trebati. Tamo 2 gola ako ne primimo onda smo najjači na svijetu 

Post dobio aplauz od pN

Žao mi bodova sa kladionica :*

Post dobio aplauz od pN

420 je napisao/la:
Ibišević imao prejaku šansu, jbg nismo imali sreće.

Realno 0:0 je realan rezultat ;D
Kako je realan rezultat ode mi 2k boba zbog njegove dvije greške, trebali smo makar jedan od ona dva zabit' al hajde šta je tu je, iskreno drago mi je što sam se riješio boba, jer će sada biti zanimljivije pisanje vijesti pomaganje etc =D

Post dobio aplauz od pN

Dobro smo odigralii .  Al Ibiisevic je malo zajebo stvar al da nije njega nebi bilo ovih prilika  

Post dobio aplauz od pN

Pošten rezultat , al' loše smo igrali.

Post dobio aplauz od pN

Neznam sto otvarate ove teme koje nemaju veze sa Gamers.Ba da ima neke veze napravili bi neko podforum Sport.
A što se tice utakmice krivo mi je sto je Ibišević fulio dvije 100% šanse 

Post dobio aplauz od pN

Dobro smo igrali,al stvarno šta onaj naš ofula... no comment
Odoše moji bodovi 

Post dobio aplauz od pN

Kako smo igrali prvo poluvrijeme dobro je pa nismo primili gol, a et aBd nogama da ih sutamo tamo !!!

Post dobio aplauz od pN

Famozni Dzeko se nije vidio, al dobro odgovara nam ovaj rez, tamo napadati pa sta bude da bude :D

Post dobio aplauz od pN

je napisao/la:
Kako je realan rezultat ode mi 2k boba zbog njegove dvije greške, trebali smo makar jedan od ona dva zabit' al hajde šta je tu je, iskreno drago mi je što sam se riješio boba, jer će sada biti zanimljivije pisanje vijesti pomaganje etc =D
Riddle preko 9000 boba izgubi, mašina 

Post dobio aplauz od pN

Ma teren je karinaski bio i za nas i za njih fuj nmg da vjerujem kakav je teren ... Ibisevicu lopta odskoci od busjen fuli ... Ronaldu isto tako baca po terenu busjenove ponizava nas ...

Al uglavnom nismo toliko ni loshe odigrali al mogli smo puno bolje velika je razlika igre izmedju ove utakmice i utakmice sa Francuzima  A i Portugal nije nista pokazo posebno. Kada je ubacio Ibisevica sve je krenulo na bolje sa 2 napadaca znaci trebo je od pocetka staviti Ibisevica pa bi bilo i vise i sansi i svega .

Vidjet cemo tamo kako cemo odigrati abd da dobijemo 

btw : izgubio sam 155 bodova 

Post dobio aplauz od pN

Utakmica dobra, vedad tragicar jebiga...
Malo je smijesno sto je izgubljeno 30000 bodova hahahhahaha

Post dobio aplauz od pN

Dobro je 0:0 , tamo cemo valjda bolje odigrat , bar im jedan strpat i onda se branit , btw dobio sam 40 boba na kladari
8-)

Post dobio aplauz od pN

Pošteno je 0 : 0, ali krivo mi zbog Ibiševića imo je 2 prilike :S mogo je dat al nema veze idemo tamo i nadam se da će biti bolje :P

Post dobio aplauz od pN

Kato_ je napisao/la:
Famozni Dzeko se nije vidio, al dobro odgovara nam ovaj rez, tamo napadati pa sta bude da bude 
Ronaldo je satr'o !

NOT 

- Iskreno, bolje da smo igrali na livadi ovdje na Dobrinji nego po 'vakom terenu. Gore ce biti prejak teren pa cemo vidjeti.

Realan rezultat.

Post dobio aplauz od pN

Ibisevic retard samo takav, sta reci ?

Post dobio aplauz od pN

A dobro sta je tu je

Dobro smo odigrali, one 2 prilike Ibisevica fula lik haos

Ali eto vidim njima odgovara tako pa vidjet cemo u utorak sta ce biti 

Post dobio aplauz od pN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.