Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slušalice - razlika

224 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.11.2011. u 15:13

Pozz raja
evo gledam slike po galeriji i naletim na siberie (koje vecina ima) , u među vremenu ulazi mi buraz i govori "Vidi dobrih slusalica, posto su?"
Ja mu kazem "Jedno 100KM"
on meni pocne nesto "Kakva je razlika između tih tvojih i ovih na slici" , al posto ja nisam koristio siberie nikad nisam mu znao objasnit 
znači šta je bolje na siberiama od ostalih slusalica
kvaliteta zvika ventilacija,udobnost ,kada duko nosis ne znoje ti se usi i nemas linije po glavi kada nosis dugo ....
PS ako hoces dobre slusalice za igranja tj da cujes kako se neko negdje nalazi kupi 7h bolje su naravno i od 5hv2 koje su bolje od siberia v2
btw:Koliko para toliko muzike
Eo ti jedan savjet, pronađi Gigatech HM-5000, nisu skuplje od 10km nove u bilo kojoj radnji, ja ti pošaljem 10km kredita ako se pokaješ što si ih uzeo. Znači slušalice su vrh za male pare, u CSu perfektno rade, a veoma su jake i kvalitetne, zvuk extra.

Znam da je ovo offtopic al' evo ako nekome treba, pronać će.

I još da dodam, poklope cijele uši, ne zaboli glava taman da ti čitav dan ( kao meni ) stoje preko ušiju. 

+ ima i mikrofon veoma kvalitetno odrađen.
Pazi siberie su jedne od najboljih slusalica za FPS igrice, ne kazem da su najbolje naravno, ali su veoma popularne kod nas.

Primjer dok igras CS-a na obicnim slusalicama cujes protivnike na 5-10 metara ostalo nemas pojma gdje su, dok kad prilagodis siberie mozes dosta dalje i bolje cuti gdje se krecu poritvnici il' tvoji igraci.

Ovo je sada moje zapazanje jer sam prije Siberia imao Speedlink medusa, i dramasticna je razlika.

Inace ako zelis doslovno sve specifikacije Siberia, posjeti ovaj link : http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-v2#specifications

Post dobio aplauz od KRYSTAL

Seksanna je napisao/la:
Eo ti jedan savjet, pronađi Gigatech HM-5000, nisu skuplje od 10km nove u bilo kojoj radnji, ja ti pošaljem 10km kredita ako se pokaješ što si ih uzeo. Znači slušalice su vrh za male pare, u CSu perfektno rade, a veoma su jake i kvalitetne, zvuk extra.

I još da dodam, poklope cijele uši, ne zaboli glava taman da ti čitav dan ( kao meni ) stoje preko ušiju. 

E moj sexana ne ofaa se all ono bas , cuj te sluse eto meni daj odmah 10 KM kredita i ja cu ti reci da su sluse nidje veze , pod jedan te su sluse nidje veze na izgled i nekako su ofirne 

btw. Jarane moj nije isto kad vidis Siberie i neke tamo obicne sluše , prije svega te privuče njihov izgled , a kad saznas specifikacije odmah zudis da ih kupis  Ovo ti iz iskustva govorim .

Ove slušalice će maksimalno izolirati vanjske zvukove ne bi li se u potpunosti koncentrirali na zbivanja u igri. Gotovo nevidljiv mikrofon na izvlačenje daje slušalicama dodatnu funkcionalnost jer se može ukloniti ukoliko samo želite uživati u omiljenoj glazbi. ---------- > by HADEN 
M1X1 je napisao/la:
kvaliteta zvika ventilacija,udobnost ,kada duko nosis ne znoje ti se usi i nemas linije po glavi kada nosis dugo ....
PS ako hoces dobre slusalice za igranja tj da cujes kako se neko negdje nalazi kupi 7h bolje su naravno i od 5hv2 koje su bolje od siberia v2
btw:Koliko para toliko muzike
Nikad 7H, cisti FAIL !
Seksanna je napisao/la:

I još da dodam, poklope cijele uši, ne zaboli glava taman da ti čitav dan ( kao meni ) stoje preko ušiju. ;D

Upravu je 100%

Potpis, pečat !

Koristio sam ih godinu dana i pokvarile mi se mojom greškom..Tj, bile su na podu i nagazio sam ih, qpio sam opet i traju već dosta dugo, a cijena je smješna.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.