Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kurban Bajram [6.11.'11]

6.801 pregled · 444 odgovora · otvorena 05.11.2011. u 15:11

c/p sa moje stare teme

Neka ovo bude "zvanicna" tema za sutra a.B.d.

Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima portala islamske vjeroispovjesti,i da Bajram provedu sto je vise moguce u "kulturnom" nacinu bez glupiranja i da se cuvaju jer sutra ce svega biti.

Administracija Gamers.ba

U ovoj temi mozete pisati gdje cete sutra i sl. samo bez raspravljanja i nekog psovanja,neka malo i spama ali neka bude kulturan 
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima
Pa kao vecina, jutarnje obaveze, poslije toga lagano kahva i onda u radne akcije...ako Bog da.
Poslije svega dolaze Dedo i Nana, rucak i nadam se koja Bajram banka xD

Post dobio aplauz od skile

BŠMO svima,ne radujem se kurban bajramu nazalost:( jer moram u ova 2 dana radit od jutra do mraka odnosno klat kurbane sa ocem :/

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima na portalu, a i šire 

bajram serif mubarek olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

Iskreno moji roditelji su otisli kod nane i dede,a ja spavao nisam ustao,pa ce sutra dedo doc po mene da idemo klat kurban ,prije toga naravno na Bajram namaz u dzamiju otic,dobit sta bajramluka  eto jos jednom bajrem serif mubarek olsun,i da se lijepo provedete ! 

BSMO svim muslimanima i muslimankamaa

Bajram Šerif Mubarek Olsun

Danas postim, pošto ima taj dan kada ti se opraštaju grijesi. Moram do kraja ispostit, jer sam se dosta napsovao u posljednje 2 do 3 godine 

mersimthebody je napisao/la:
BŠMO svima,ne radujem se kurban bajramu nazalost:( jer moram u ova 2 dana radit od jutra do mraka odnosno klat kurbane sa ocem :/
smijesan si fakat.... tebi to tesko? e moj boze dragi i mili,reci ocu ako smijes da ti je tesko a ? nesmijes,nama se zalis da ti je tesko raditi 2 dana....

B.S.M.O. al tek sutra oko pola 8 -.-

Bajram Serif Mubarek Olsun svim muslimanima na ovome sajtu, sve najbolje. Ustati na Bajram aBd i onda mezarje, kurban... :)

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima širom svijeta

Bajram Šerif Mubarek Olsun 

H4midovic je napisao/la:
smijesan si fakat.... tebi to tesko? e moj boze dragi i mili,reci ocu ako smijes da ti je tesko a ? nesmijes,nama se zalis da ti je tesko raditi 2 dana....

B.S.M.O. al tek sutra oko pola 8 -.-
bez rasprave molim,naravno da je tesko jarane valja ubit jadnu zivotinju kako je to tesko a kamoli 8 krava i 3 ovna 
Srecan vam praznik..

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim vjernicima sirom g.ba, ja sutra idem u dzamiju pa onda, obilazak rodbine i tako..

Bajram Serif Mubarek Olsun

BSMO vama i vasim porodicama.
Ujutru na namaz, kasnije kurban i te obaveze i navece sa rodbinom.

B S M O svim muslimanima 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.