Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kurban Bajram [6.11.'11]

6.801 pregled · 444 odgovora · otvorena 05.11.2011. u 15:11

c/p sa moje stare teme

Neka ovo bude "zvanicna" tema za sutra a.B.d.

Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima portala islamske vjeroispovjesti,i da Bajram provedu sto je vise moguce u "kulturnom" nacinu bez glupiranja i da se cuvaju jer sutra ce svega biti.

Administracija Gamers.ba

U ovoj temi mozete pisati gdje cete sutra i sl. samo bez raspravljanja i nekog psovanja,neka malo i spama ali neka bude kulturan 
Sutra ću obići svoje najbliže komšije,rodjake i prijatelje.I posjetiti mezare svojih najbližih umrlih.
Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Post dobio aplauz od Wertu

Bajram Serif Mubarek Olsun svim muslimanima ovog portala .

Ma sutra lagano dzamija, onda na mezar, rucak, pa s prijateljima u provod normalno kulutran 

Fin provod svima sutra 

BŠMO svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti.

Ma sutra malo obići obitelj sa roditeljima onda se vratiti kući pa sa rajom izaći negdje.

(:

Bajram Serif Mubarek Olsun svim muslimanima 

Radim nocnu vcrs,pa ujutro aBd rano dodjem kuci,obucem se uzmem abdest i u dzamiju,na Bajram namaz.
Poslije toga,kuci jesti,i sa ocem klati kurban,nakon toga svi se okupljamo kod dajdze idem kod dajdze tu blizu mene na rucak uzeti sta bajramluka,ali slabo cu sta dobiti,poceo raditi i onda svako te drugacije gleda 
I planirao sam negdje otici na sokic navece i to je to,jer ne mogu 2 dan Bajrama izaci jer 3 dan mi ispit i tako.

btw.

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA I MUSLIMANKAMA!!!

Katolik sam i ne slavim Bajram .. Cestitam Bajram svim muslimanima sa gamers.ba .. al ipak idem kod jarana na baklavu 

BSMO,da provedete u krugu porodice i da se lijepo provedete.

Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima portala islamske vjeroispovjesti , Sutra obilazak rodbine i tako to :)

Bajram Serif Mubarek Olsun! ;D

Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima gamersa (koje poznajem i koje cu abd tek upoznati :) )

Sutra najvjerovatnije idem kod amidže na veceru a u ponedeljak kod rodice.

Bajramluk ftw :D

Ne slavim , ali BSMO svim pripadnicima Islamske vjeroispovjesti , puno srece , zdravlja , a vala i bajramluka 

BSMO

Bajram Šerif Mubarek Olsun

Bajram Serif Mubarek Olsun i vama, lijepo se provedite, radujte se. Ako Bog da sutra, da nas ve podje od ruke.. 

Post dobio aplauz od skile

Malo rodbine obici i onda smoke bacit i nestat pit negdije :DDD btw. BSMO svim pripadnicima muslimanske vjeroispovjesti :)

Poslije namaza, tradicionalno kod nane na proslavu Bajrama. Odnosno onaj veliki ručak, pa sve slatke stvari.(mmmm )

Uglavnom, Allah razi olsun, i tebi i svim ostalim muslimanima Bajram Šerif Mubarek Olsun. Da provedete Bajram u zdravlju i veselju sa bližnjim. Nadam se da ove godine neće biti toliko opijanja uz neke Cece, Dare Bubamare, onda 7 jegera,etc. Pamet u glavu.

B S M O

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.