Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kritika za public server

957 pregleda · 34 odgovora · otvorena 02.11.2011. u 23:32

Vidim vratio se server, kontam ajd sad ce na bolje.. Ulazim, imam sta vidjeti.. Na serveru doticni, pjani, raspjevati admin >Qm< smara raju na TSAY.. Ajd ignorisem, pocinjem pucati, lik govori: TSAY >Qm< : KillaOR a da ugasis malo ? Ignorisem i to, kontam ajd mozda je popio 

Ulazi drugi admin, sto je najgore head admin, bladehood, bivam banovan..

KillaOR killed _zlostornik _ with awp
*** KillaOR killed VIRUS with a headshot from awp ***
KillaOR killed Nassiha. with awp
KillaOR killed ONA JE BOOMBA ♥ with awp
KillaOR killed 9 with awp
bladehood connected
KillaOR killed BR1cK with awp

[Admin] bladehood [Reason] 1 - 23:24:17
[Date/Hour] 11/02/2011 - 23:24:17
[Website] Visit to be unbann

Znaci igram ovu igru 10 godina i banuje me neki kloc bez razloga.. Ako clanovi portala ne mogu normalno igrati na serveru, koja je onda poenta njega? Nije ni cudo sto nam serveri propadaju..

Ova tema nije molba da se meni skine ban, neka hvala, ima i drugih normalnih servera, vec molba nadlenim osobama da daju pristup nekom normalnom, odgovornom i zrelom, jer se ovako ne moze 

Demo bih upload, medjutim tezak je 47MB od silnog igranja na serveru, tako da ne vrijedi 

Znaci apelujem da se liku uzme pristup i udjeli nekom normalnom.. Hvala 
bladehood je napisao/la:
malo dijete sa nickom KillaOR na gamers.ba publicu nece igrati i gotova prica jaran me zove Qm i ako je on mogo banovati pratio ga zove me na mobitel kaze prati ga i sve je dokazo banshot je dobio nemoj ko da skida ban HVALA
- Da ti je jaran bio siguran banovo bi ga sam , ne bi tebe zvao. Drugo , nevezano za temu , nije nicim zasluzio da bude admin , osim sto zna tebe 
- Banshot jedino dokazuje da nema nista , pregledaj i demo i on ce ti takodjer dokazati da nije imao nista.
- Garantujem da ni sad ni prije nikad nista nije imao , i ako hoce skinut cu mu ja ban (ako neko vec nije skinuo) pa ti onda opet banuj , mozes i meni admina skinut ...
bladehood je napisao/la:
malo dijete sa nickom KillaOR na gamers.ba publicu nece igrati i gotova prica jaran me zove Qm i ako je on mogo banovati pratio ga zove me na mobitel kaze prati ga i sve je dokazo banshot je dobio nemoj ko da skida ban HVALA
Kao prvo, nemoj da se ljutiš što ću ti napisati par riječi.
Sa svojih 18+ godina i završenim srednjoškolskim obrazovanjem, vjerovatno, bi trebao da znaš pisati interpukcijske znake. Trebao bi i da znaš da ti nisi pokupio svu pamet svijeta pa da mošež da zabraniš nekome da igra na public serveru, naprotiv, ti i treba da zabraniš, ali ne nekome ko igra pravedno. KillaOR je bolji od pojedinaca koji igraju na serveru. Kakva je tu dilema, dao si mu banshot, može ti i demo upload, sigurno mu neće biti veliki problem ni to, zašto odmah tako osuđuješ. Meni je iskreno pun ku**c političara i osoba kao što si ti, odnosno onih koji sve uzimaju na pravi mah te smatraju da nikada ne griješe. Nadam se da ne misliš da sam ja ljubomoran na tebe što nemam admina, ja CS ne pucam već dva tri mjeseca, od početka škole, i otkako sam raspustio klan, tako da nemam ni interesa da pucam. Bitno je da počneš razumjevati neke stvari, da ne budeš ko' kamen, da ni o čemu ne razmišljaš. Respect za tvoju "karijeru" kao CS igrač, išao si na dosta LAN turnira, ali kako si vidio na tim LAN turnirima dobrih igrača i fragova, treba da shvatiš da to nije nemoguće uraditi i na publicu koji redovito posjećuju kako iskusniji, tako i početnici ove popularne igre.

Što se tiče servera, jednom je davno MorgaN rekao da "... treba da shvatite da je bitan kvalitet, a ne kvantitet". Ovo stoji i dalje, morate biti svjesni da CS igraju svakim danom početnici, ali i oni nešto iskusniji, i da se tu pravi drastična razlika u znaju, refleksima i ostalim stvarima. Uvijek je bilo boljih od nas, ali i gorih, tako da je ta razlika nepobitna, i uvijek prisutna. Napravite DM koji će imati stalno jednog admina online da banuje ćitere, koji se na DMu rješavaju po kratkom postupku, odnosno uočavaju pa ih je lahko sankcionisati. Pametnije je i to, nego gubiti tuđe vrijeme i trud na public koji će se opet svesti na isto, nema igrača, svađe, nezasluženi banovi, kurčenje admina itd.

Lijep pozdrav !
Killa , da ti otvoreno kazem , fino taj demo zipuj i okaci na mu, ili hotfile nema veze nek ti se 3 sata uploaduje al okaci :) i posalji mu link pa i njega i njegovog iskusnog kuma posalji na edukaciju o prepoznavanju cheata :)

A u slucaju da oni kao administracija budu upravu neka se ban ostavi , a ti fino povuces sve sto si rekao na njih i rijesen problem , nema potrebe za glumom i nekim foliranjem , sve se moze normalno rijesiti , naravno da ima elokventnih ljudi ovdje :) samo ne mogu da vjerujem kako neko ko je 87 godiste moze dati nezreo odgovor :)
Muris je head ? 

MA djaba ces upload kad ga nema dje pogledat 

Pusa , nedaj se murgube ♥
"malo dijete sa nickom KillaOR na gamers.ba publicu nece igrati i gotova prica jaran me zove Qm i ako je on mogo banovati pratio ga zove me na mobitel kaze prati ga i sve je dokazo banshot je dobio nemoj ko da skida ban HVALA"

Nebi da vam je 10 godina.  Momku 23 godine i vi mislite da je njemu do cheatova i cuda. 
Sudeći po postovima i njegovom ponašanju na protalu, ne izgleda mi kao momak koji u 23. godini života nema pametnija posla, nego da igra cs sa cheatom .. 

Moje mišljenje ... 
ma ja sam dobar u dusi to sam uradio od nervoze daj ip ili ID da unban uradim i gotova prica pozz
Ne kontam što uopće dajete admina nekome ko je već imao priliku.
Iskorisito je priliku i čemu sad druga šansa ?
Ali bitno je da su neki pojedinici post nabili, pustite nek rasprave KillaOR i bladehood, te administracija. Naši komentari suvišni. 
gott je napisao/la:
A brate nemoj sta mislit sada da te furam itd... A bladehood i Qm itd to su momci koji samo sa lana igraju stariji momci, dosta turnira odigrali itd, a oni ti svakog banuju koga ne znaju sa lana, a ne znam te ni ja brate moj sa lana nikad te u zivotu nisam vidio ni na jednom turniru, ne kazem da imas cit daleko od toga al to ti je glavni razlog bana 

Daj mi IP ja cu te unban ako zelis.

???
Dakle, na tom serveru mogu igrati samo ljudi koje bladehood zna sa lana? 
Nije ni cudo sto nikad nema vise od 5 ljudi na njemu 
cuj bladehood vodi servere psuje bogove na tsay...
daj mi ID ili ip sta ti je vec banovano da skinem i prestani samo srati a ti atila da ti kuci nebi dosao bolje ti je da sutis sine ja se bavim kanterom 11 godina i ti mi kazes nesta da neko psuje svi psujemo i sta sad

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.