Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kritika za public server

957 pregleda · 34 odgovora · otvorena 02.11.2011. u 23:32

Vidim vratio se server, kontam ajd sad ce na bolje.. Ulazim, imam sta vidjeti.. Na serveru doticni, pjani, raspjevati admin >Qm< smara raju na TSAY.. Ajd ignorisem, pocinjem pucati, lik govori: TSAY >Qm< : KillaOR a da ugasis malo ? Ignorisem i to, kontam ajd mozda je popio 

Ulazi drugi admin, sto je najgore head admin, bladehood, bivam banovan..

KillaOR killed _zlostornik _ with awp
*** KillaOR killed VIRUS with a headshot from awp ***
KillaOR killed Nassiha. with awp
KillaOR killed ONA JE BOOMBA ♥ with awp
KillaOR killed 9 with awp
bladehood connected
KillaOR killed BR1cK with awp

[Admin] bladehood [Reason] 1 - 23:24:17
[Date/Hour] 11/02/2011 - 23:24:17
[Website] Visit to be unbann

Znaci igram ovu igru 10 godina i banuje me neki kloc bez razloga.. Ako clanovi portala ne mogu normalno igrati na serveru, koja je onda poenta njega? Nije ni cudo sto nam serveri propadaju..

Ova tema nije molba da se meni skine ban, neka hvala, ima i drugih normalnih servera, vec molba nadlenim osobama da daju pristup nekom normalnom, odgovornom i zrelom, jer se ovako ne moze 

Demo bih upload, medjutim tezak je 47MB od silnog igranja na serveru, tako da ne vrijedi 

Znaci apelujem da se liku uzme pristup i udjeli nekom normalnom.. Hvala 
A brate nemoj sta mislit sada da te furam itd... A bladehood i Qm itd to su momci koji samo sa lana igraju stariji momci, dosta turnira odigrali itd, a oni ti svakog banuju koga ne znaju sa lana, a ne znam te ni ja brate moj sa lana nikad te u zivotu nisam vidio ni na jednom turniru, ne kazem da imas cit daleko od toga al to ti je glavni razlog bana 

Daj mi IP ja cu te unban ako zelis.

???
Igrao sam neki dan igrao si i ti . Mnogi te smaraju za cit , wh i etc. Pusti to , ja sam c.s batalio radi ovakvih stvari , mislim prije 3-4 godine se pucalo na epn , bihnet , logosoft , a sad gdje god udjem neka djeca od 10god smaraju za wh a isti koriste .

Igrao sam na g.ba publicu , admin ima aim te pritom vrijedja igrace.(nick ne zelim navesti)
Sramota .:(
gott je napisao/la:
A brate nemoj sta mislit sada da te furam itd... A bladehood i Qm itd to su momci koji samo sa lana igraju stariji momci, dosta turnira odigrali itd, a oni ti svakog banuju koga ne znaju sa lana, a ne znam te ni ja brate moj sa lana nikad te u zivotu nisam vidio ni na jednom turniru, ne kazem da imas cit daleko od toga al to ti je glavni razlog bana 

???
Ispade sad, ako znaš head admina, ne smije te niko banovati ? hahahaha. Zar je i do ovog došlo ? I kakve veze ima što on nije igrao LAN turnire ? Možda čovjek igra cs 1.6 iz hobija,zabave.
bladehood trenutno igra sa uključenim glowingom..
i ja tako bezveze dobi ban pa mi ga nisu nikad ni skinuli :)
Mnogi su se zalili na Adu dok je vodio server, mislili su kad se da server ekipi iz neona da ce to biti bolje, naravno Qm igra iz neona i tu je poglavica bladehood, i naravno da ce se svako banovat tko ih ubije ili im stane na put 
gott je napisao/la:

???
Ma sve ja razumijem, a znam i to da su oni stariji momci.. Bas zbog toga sam ocekivao i ozbiljnije ponasanje.. Ja sam igrao lana dok sam za to imao vremena, uvijek radi zabave, nikada klanski.. Kupovao sam i ja kartice od 20KM u Neonu nekad.. Sada imam 2 ispita da zavrsim faks i zbog toga samo ponekad navecer uletim da vidim jesam zaboravio hodat  Nisam ni ja dijete kojem je furka upaliti wh i udarati djecu..

Mislim da neko ozbiljniji treba preuzeti, jer ovako se ne moze napredovati.. Ne treba unban, hvala brate 
A stvarno evo bladehood pa dali ste momku jucer head admina pustite ga malo stavite ga na probu na sta vec mjesec dana ne opravdavam ovaj njegov postupak al znam kakav je momak al ako on nedigne server na noge ja ne znam ko ce ... I govorite samo stavite nekog zrelog ko se razumije ha hu ... Pa dajte te primjere dajte te momke da odvoje malo vremena da se napravi server kako treba . Ovaj relo kako vec vi njega balite vidim ja al momak je digo server ProGaming ja mislim da za 1 god sa intenzivnim radom nece se moci stici kakav je server  Takvi nam momci trebaju .

I na serveru nema nikakvih pravila prvo igraci koji igraju na serveru psuju prave se koda su glavni na serveru i cim ih banujes nesto se zale ha hu odma da vam kazem imam admina svako malo kurcenje koje vidim ban odma pa se zalite kome hocete ...
malo dijete sa nickom KillaOR na gamers.ba publicu nece igrati i gotova prica jaran me zove Qm i ako je on mogo banovati pratio ga zove me na mobitel kaze prati ga i sve je dokazo banshot je dobio nemoj ko da skida ban HVALA
bladehood je napisao/la:
malo dijete sa nickom KillaOR na gamers.ba publicu nece igrati i gotova prica jaran me zove Qm i ako je on mogo banovati pratio ga zove me na mobitel kaze prati ga i sve je dokazo banshot je dobio nemoj ko da skida ban HVALA
Kao prvo nisam malo dijete.. Za tvoju informaciju imam 23 godine 

Ja svakako vise ne planiram igrati, bar ne dok ga ti vodis i djelis svojim jaranima admine  A to da me pratio, nemoj me tjerati da uploadujem demo od 40MB, lik citavo vrijeme pise na TSAY, tj pjeva  O tome koliko si me pratio suvisno je raspravljati, usao si 1 rundu i odlucio se za ban..

Bolje ti je malo dovedi to u red, nego sto prosipas silu po serveru 
bladehood je napisao/la:
e poserem ti se/vam usta glupa.Možda jeste stariji , al' kolko ste nepismeni i glupi to ne vjerujem , zato od mene nikad nećete imati respect (iako vjerujem da vas zato puca ku**c).Samo razmisli koliki paćenik moraš biti da postaviš temu poslje bana , a znaš da si imao čit , pff.Nešto trollate kofol preko foruma , malo nabio godina pa si masa , lol.Još gore , taj QM mi je poznat sa logosfta(ako se ne varam) i tada sam mislio da je mlađi brat od head admina ili slično , sve zbog retardiranog ponašanja , al' evo vidim da je neki oldschool tip.Džaba vama 30 godina i 20 godina igranja cs-a kad ste mozgovi.

Post dobio šamar od 100kaa

bladehood je napisao/la:
ma na gamers.ba igrati nece moze plakati cao
KO DIRO MURISEE ? :D
Samo mogu reci da je jadno nista vise 
Kad je bio konkurs i kad su izabrani admini znao sam odmah o cemu je rijec,i na koji nacin ce se odvijati sve ovo  Zalosno  pozz
Sta reci? kome saljes poruku ?
Server je prop'o davno !

Admini su kreteni koji se napuse , napuji i ulete na server glupiraju se !

Head admina boli k*rac za to sta se desava na serveru ! ( Vazno je da on ima medalju na g.ba ! :@ )

I onda kad ima neki dobar admin naleti na furku i uzmu mu pw i on ispadne dbl , seru mu po g.ba i oduzme mu se admini daje se nekim kretenima.

G.ba serveri su propali ! I Samp i Cs jer head admine boli k*rac sta je na serveru !
Bladehood kući pa silu prosipaj

Sto se teme tice potpuno se slazem i sam sam bio banovan u par navrata, mislim da serveru nema spasa, bar ne sa ovakvim adminima : )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.