Hm, nisam pretjerano zadovoljan kvalitetom slika, al' s obzirom da si (vjerovatno) početnik - nijen i tako loše. Hajmo krenuti redom:
1. slika - Veoma lijep ugao, pozicija za sliku, jednostavno - kao da je vrijeme stalo. Ono što mi se ne sviđa je kvalitet slike. Da pojasnim, detalji i manje uočljive stvari se jednostavno ne vide onoliko koliko bi trebale (barem po meni). Ostalo je solidno, planina k'o planina, not bad.
2. slika - Ništa posebno, lijepo mjesto, drveće, al' mislim da je edit u PS-u upropastio. Previše osvjetljena pozadina, fokus solidan, no opet se ne ističe ona ljepota slike. Ne znam zašto, ali mislim da bi ovdje topaz leg'o ko budali šamar.:D
3. slika - Isuviše jednostavna, blagorečeno obična slika. Izgled neba uobičajen, slika ništa specijalno ne pokazuje, označava. Također, u donjem lijevom uglu se vidi malo crne pozadine (što bih ja izbacio). Trebao si se malo bolje potruditi kod ove.
4. slika - Po meni najljepša od ponuđenih. Planina prekrivena snijegom (pogotovo naša) je nešto prekrasno, lijep prizor koji vrijedi zabilježiti. Prolazna ocjena, u svakom slučaju.