Dobro večer ljudi.
Eh ovako, odlučili smo se da organizujemo Gamers.ba CS 1vs1 Ligu iz više razloga. Jedan od njih je radi lakšeg praćenja, i bržeg završetka.
Želim napomenuti da tražim 2-3 čovjeka koja će mi biti pri ruci u suđenju, pisanju rezultata i tome sličnom. Ko je voljan da mi pomogne neka mi se javi na GB ili PM.
Tema će stajati dok petka, 28.10.'11g kada će biti izvučeni parovi i kada će te saznati satnice.
Limit igrača je 32, tako da prva 32 posta ulaze u izvlačenje.
Post za prijavu mora sadržati ispravan STEAM ID, koji će se svaki meć gledati.
Liga će se igrati preko vikenda, tačnije u subotu i nedjelju. Kada se igra 1vs1, 32 igrača nije puno, još se igra na 2 servera, tako da ćemo u subotu doći do četvrt finala, tačnije do zadnjih 8 igrača koji će se u nedjelju boriti za prvo mjesto.
Satnice će biti napisano kao što sam rekao, ali u subotu će se igrati od 13.00h tako da se sve može završiti u toku dana. Tako ćete imati slobodan ostatak večeri.
PRAVILA:
- Igrač koji napusti server prije završetka meča, gubi sa 16-0
- Igrač koji se ne pojavi na vrijeme za meč, gubi sa 16-0 ( 5 minuta tolerantno. )
- Igrač je primoran da snima demo čitav meč, tačnije oba halfa.
- Igrač je obavezan koristiti nick sa portala.
- Igrač mora igrati sa steama, koji je napisao na postu, naravno.
- Duck na scroll nije dozvoljen, ko ga bude koristio diskvalifikacija, i gubi sa 16-0.
NAGRADE:
- 1. mjesto osvaja: 300 bodova, 3 premiuma, 3 mjeseca CW server
- 2. mjesto osvaja: 200 bodova, 2 premiuma
- 3. mjesto osvaja: 100 bodova, 1 premium
Ja se nadam da će se sve ovo završiti kako treba, uz, naravno vašu pomoć. Ako ne bude nikakvih problema što se ovoga tiče, ja sam za da se ovo organizuje češće, na vama je. Također bih zamolio da oni koji ne misle igrati ne pišu postove da ne upropaste užitak momcima koji hoće da igraju i da se zabave.
Da ponovno spomenem, ja ovo nisam u stanju da uradim sam. Tako da molim par memberi koji su stvarno voljni da pomognu da mi se jave.
Ja se izvinjavam što se termini lige i DH-a podudaraju, ali eto nadam se da će ovo biti izvodivo, moralo je biti dignuto.
Također se nadam da će ovakvih liga biti češće tako da će svi dobiti šansu da učestvuju.