Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Battlefield 3 - Komentari / ocjene

561 pregled · 22 odgovora · otvorena 25.10.2011. u 20:08

Pozdrav svima.

Nama dobro poznati Battlefield 3 ugledao je svjetlo dana, te izašao u prodaju, tj. spreman je za download, dok ukoliko neko želi da kupi igru, za Europu treba sačekati 27. ovog mjeseca, ako sam dobro upućen, no da započnemo.

Bilo je mnogo tema, u vezi istoimene igre, ali ovo će biti "službena" tema, koja će stajati u sticky-u, te ćete imati svakodnevni pristup njoj.

Tema će sadržavati kritike / komentare / ocjene, na igru Battlefield 3, što se tiče singleplayera, ukoliko ste igru downloadovali, a ukoliko niste, evo vam svježih informacija koje će vam nadam se poslužiti.

Dakle, kako vam se dopala igra u samoj beti, kako vam se svidjela igra u campaign modu, te sve ostale detalje možete raspraviti na ovoj temi.

Gameplay igre možete pogledati ovdje, ukoliko već niste ( mada sumnjam ) . 

Igra raspolaže frostbite 2 enginom, što daje potpuno novi dojam o cjelokupnoj igri.

Svaki post, koji bude sadražavao opširan dobro ocjenjen opis navedene igre, bit' će nagrađen aplauz, a za one koji budu pisali nevezano za temu, slijedi brisanje posta ili eventualno šamar.

PS. Ako je prerano za komentare / ocjene, kao što sam rekao, tema će stajati u sticky-u, te ćete kada i ukoliko probate campaign same igre, moći slobodno komentarisati. 

EDIT : Kada završim download igre, koji traje dugo vremena, zbog prevelike navale korisnika, dat' ću opis, do tad ... 

EDIT v2 : Nakon skidanja od 3 dana i 5-6h approx, došlo je vrijeme da probam igru.

Igra me je u svim segmentima oduševila, osim eto što neki kažu da je prekratka, mada nisam još u stanju da sudim, jer nisam je prekucao.

Igra ima odličnu grafiku, solidan gameplay, i dobru priču. Sviđa mi se što ubacuju pojedine elemente poput vožnja tenka, aviona etc.

Igra je stvarno urađena do detalja, te toplo preporučujem svima, koji imaju strpljenja da čekaju skidanje, navalite, nećete se pokajati.

Samo što se DICE i EA svoju proizvodnju usmjerili na Multiplayer, valjda je i zbog toga singleplay kampanja prekratka al' šta je tu je. 
Eto natjerah sam sebe i skidoh igru, puno vala 14GB, al eto 600kbps pa nisam dugo cekao...
Grafika je fenomenalna, za to stvarno nemam komentara, iako nisam mogao na High igrati, cak i na Medium laga, opet je ostala dobra slika sa puno detalja, makar je zvuk na Creative karti bio Ultra pa sam mogao cuti i kako drugi likovi disu.
Gameplay je isto tako predobar, fizika u igri je na visokom nivou, pogotovo kad je bio onaj zemljotres u Iranu na pocetku igre.
Medjutim igra je prekratka, prosjecan igrac je moze preci za 3-4 sata, sto je uzasno lose, previse su napucavali grafiku pa su zaboravili zbog cega se igre prave, one se prave za raju, da se ubije dosada, da ti nakon nekoliko sati igranja ostane u mislima.
Prica u igri nije losa, dobro je zamisljena iako me malo podsjeca na Black Ops, oni ga ispituju a on se sjeca sta je sve bilo, te borbe uz Ruse te protiv njih.
Ali evo preporucujem je svima, pogotovo onima sa jakom masinom, jer na Ultra detaljima mozda cak i zaboravis da je prekratka...

Post dobio aplauz od Dovahkiin

Soviet je napisao/la:
Eto natjerah sam sebe i skidoh igru, puno vala 14GB, al eto 600kbps pa nisam dugo cekao...
Grafika je fenomenalna, za to stvarno nemam komentara, iako nisam mogao na High igrati, cak i na Medium laga, opet je ostala dobra slika sa puno detalja, makar je zvuk na Creative karti bio Ultra pa sam mogao cuti i kako drugi likovi disu.
Gameplay je isto tako predobar, fizika u igri je na visokom nivou, pogotovo kad je bio onaj zemljotres u Iranu na pocetku igre.
Medjutim igra je prekratka, prosjecan igrac je moze preci za 3-4 sata, sto je uzasno lose, previse su napucavali grafiku pa su zaboravili zbog cega se igre prave, one se prave za raju, da se ubije dosada, da ti nakon nekoliko sati igranja ostane u mislima.
Prica u igri nije losa, dobro je zamisljena iako me malo podsjeca na Black Ops, oni ga ispituju a on se sjeca sta je sve bilo, te borbe uz Ruse te protiv njih.
Ali evo preporucujem je svima, pogotovo onima sa jakom masinom, jer na Ultra detaljima mozda cak i zaboravis da je prekratka...
Inace poslednja 2 BF-a, su pravljena iskljucivo za multiplayer (mada to nije opravdanje za kratak singleplayer). Naravno da se uz multi jedino moze osjetiti prava car i ta timska igra specificna samo za BF, ali da je skupo-skupo je. Ali mislim da ce cijena za jedno mjesec-dva drasticno opasti, kao sto je bio i slucaj sa BC2.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.