Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Battlefield 3 - Komentari / ocjene

561 pregled · 22 odgovora · otvorena 25.10.2011. u 20:08

Pozdrav svima.

Nama dobro poznati Battlefield 3 ugledao je svjetlo dana, te izašao u prodaju, tj. spreman je za download, dok ukoliko neko želi da kupi igru, za Europu treba sačekati 27. ovog mjeseca, ako sam dobro upućen, no da započnemo.

Bilo je mnogo tema, u vezi istoimene igre, ali ovo će biti "službena" tema, koja će stajati u sticky-u, te ćete imati svakodnevni pristup njoj.

Tema će sadržavati kritike / komentare / ocjene, na igru Battlefield 3, što se tiče singleplayera, ukoliko ste igru downloadovali, a ukoliko niste, evo vam svježih informacija koje će vam nadam se poslužiti.

Dakle, kako vam se dopala igra u samoj beti, kako vam se svidjela igra u campaign modu, te sve ostale detalje možete raspraviti na ovoj temi.

Gameplay igre možete pogledati ovdje, ukoliko već niste ( mada sumnjam ) . 

Igra raspolaže frostbite 2 enginom, što daje potpuno novi dojam o cjelokupnoj igri.

Svaki post, koji bude sadražavao opširan dobro ocjenjen opis navedene igre, bit' će nagrađen aplauz, a za one koji budu pisali nevezano za temu, slijedi brisanje posta ili eventualno šamar.

PS. Ako je prerano za komentare / ocjene, kao što sam rekao, tema će stajati u sticky-u, te ćete kada i ukoliko probate campaign same igre, moći slobodno komentarisati. 

EDIT : Kada završim download igre, koji traje dugo vremena, zbog prevelike navale korisnika, dat' ću opis, do tad ... 

EDIT v2 : Nakon skidanja od 3 dana i 5-6h approx, došlo je vrijeme da probam igru.

Igra me je u svim segmentima oduševila, osim eto što neki kažu da je prekratka, mada nisam još u stanju da sudim, jer nisam je prekucao.

Igra ima odličnu grafiku, solidan gameplay, i dobru priču. Sviđa mi se što ubacuju pojedine elemente poput vožnja tenka, aviona etc.

Igra je stvarno urađena do detalja, te toplo preporučujem svima, koji imaju strpljenja da čekaju skidanje, navalite, nećete se pokajati.

Samo što se DICE i EA svoju proizvodnju usmjerili na Multiplayer, valjda je i zbog toga singleplay kampanja prekratka al' šta je tu je. 
Igra je super upravo sam igrao MultiPlayer, popravljeni svi bugovi, kampanja isto tako odlična. U MP mi se jedino nesvidjaju Ruske početne puške u odnosu na Amere koji imaju M16A3/M4A1, nož je bolji i nemožete zaklati neprijatelja sprijeda(tada ga možete samo raniti) a sa ledja ga zakoljete.Likovi su tako realistično urađeni OMG(nisam mogao da vjerujem).Jedina zamjerka je kada igrate Kampanju na Easy AI je toliko glup da ih možete nožem sve pobit sprijeda.

Igra jeste zahtjevna i traži konfu od 1.7K da mi bi ste mogli igrati na 1080p sa High modelima bez AA.
Preporučio bih je svakom da proba jer će ovo biti igra godine 100%

Ko želi igratI MP nek me doda na Origin, ID : Beslaga

Post dobio aplauz od Dovahkiin

I ja ću većeras staviti da mi se skida navedena igrica.

Jedva ćekam da je poigram, jer sudeći po prijašnjim serijalima ovaj bi trebao dostići vrhunac.

Pregledao sam triller, ovo je savršeno. 

Ocjena prema trilleru: 10/10

Officijelna stranica za BF3 na kojoj možete čitati sve novosti vezane za već spomenutu igricu:

http://www.battlefield.com/battlefield3

Btw, na torrentu za download igrice je stanje ovakvo

Seed: 1,168
Leech: 32,851

Navala teška. 
Dvoumim se da li da veceras stavim Human Revolution ovaj dlc da se skida ili Battlefield 3, DEHR mi se bas svidio pa zato. A ovo ce se igrat ako ne sura i prekosutra onda sigurno za 5-10 danna. Ovo ko propusti, a u mogucnosti je da igra taj nek se baci pod voz. U mene ce valjda ici ova na LOW detaljima. ppozz
Posto nemam bogzna kakav kompjuter sacekat cu da skupim pare pa da kupim original za ps3 . Probat cu veceras skinut iako je igra teska 14gb trebat ce 2 dana da se skine  Nadam se da ce moc , da ne moram kupovat , bar na low detaljima .
igrica za 10-ke :)
igro sam betu na high rezoluciji ... grafika-ostajem bez rijeci...
za mene je Battlefield 3 bolji od cod-a 1000 puta :)

ne znam sta bi rekao vise ....

Ocijena 10/10 :)
420 je napisao/la:
I ja ću većeras staviti da mi se skida navedena igrica.

Jedva ćekam da je poigram, jer sudeći po prijašnjim serijalima ovaj bi trebao dostići vrhunac.

Pregledao sam triller, ovo je savršeno. 

Ocjena prema trilleru: 10/10

Officijelna stranica za BF3 na kojoj možete čitati sve novosti vezane za već spomenutu igricu:

http://www.battlefield.com/battlefield3

Btw, na torrentu za download igrice je stanje ovakvo

Seed: 1,168
Leech: 32,851

Navala teška. 
Izvini druze molim te,ali zanima me odakle skidas igricu i jeli na raspolaganju cjela BF3 igra(znaci ful version) ili ces skinuti Beta vezrziju??

Sto se tice cjele igre,dugo se cekala,iscekivala i sanjala nocima,no mislim da ce postati veliki hit kako sto se tice cjelokupnog Gameplay-a tako i izvanredne grafike...Gledao sam sve jedan Trailer na stranicama proizvdjaca,kao i na YT i jedva cekam da prvi put zaigram ovu dugo iscekivanu igru,a mislim kada bude Relase igre prve sedmice bice najmanje oko milion download-a,s obzirom da je ovo pocetak jedne nove ajmo reci"ere"igrica....
Cekam da na pijaci "izadje" igra 

Nisam lud skidati 14 GB

Grafika je vrh jedva cekam.....
Vi piratate laganini, ja ko budala je kupio. Jos za eu sutra u ponoc tek izlazi 

Ozbiljno sada, jedva cekam sutra ponoc da je install pa da se unistim cijelu noc. Prema klipovima do sada 10/10
Sta reci  igra razvaljuje.

Jaran ima:

AMD ATHLON II X3 440 @ 3.00GHz
4GB RAM DDR2 800MHz @ DualChannel
ATI RADEON HD4850

na 1600x900 jedva ide na medium, pa ce ovih dana pokusati otkljucati proc u X4, a za par mjeseci metnuti GTX460  .
Coquin je napisao/la:
Vi piratate laganini, ja ko budala je kupio. Jos za eu sutra u ponoc tek izlazi :D

Ozbiljno sada, jedva cekam sutra ponoc da je install pa da se unistim cijelu noc. Prema klipovima do sada 10/10
Pa mogao si preko proxy servera igrat igru još 24.10.
Veliki sam fan BF serijala,igrao sam skoro svaku BF igru.
Ali šteta nemogu da je pokrenem zbog grafičke nVidia GeForce 9400GT,jednostavno je preslaba,čekam početak sljedeće godine da kupim nešto bolje AkoBogda
Što se tiče izlaska igre Evropljani već mogu da preuzmu igru,samo treba taj trik preko Origina
Evo pronašao sam na jednom forumu

I još što mi nije drago u vezi ove igre jeste da se ne može preuzeti preko Steama,jer gotove sve orginale čuvam na svoj acc-u
Mislim da će narednih dana YouTobe preplaviti klipovi o bugovima(walking under map,jet exploding in air for no reason etc.),definitivno će trebati patch da se sve to sredi
I nadam se da će PB dobro odrađivati svoj posao u spriječavanje cheatera
za desetak dana mi stize novi pc,al vec skidam igru .. igrao betu,nije nesto dosadio Operation flashpoint xD inace,see you ingame 
Definitivno skidam veceras. Odlicno 
dzelo je napisao/la:
Dvoumim se da li da veceras stavim Human Revolution ovaj dlc da se skida ili Battlefield 3, DEHR mi se bas svidio pa zato. A ovo ce se igrat ako ne sura i prekosutra onda sigurno za 5-10 danna. Ovo ko propusti, a u mogucnosti je da igra taj nek se baci pod voz. U mene ce valjda ici ova na LOW detaljima. ppozz
Moja preporuka je da ne skidas Human Revolution.
Ja sam skin'o i nije onakva kakva se prica da jest.Stalno hakujes vrata a pucanje je bezze.Dosadna igra po meni.

Kolika je navala na torrentu nmg da vjerujem xD
Ipak cu kupit u net klubu ne zalim pare jer nemogu vise cekat da je ne poigram.
Reuni0N je napisao/la:
Moja preporuka je da ne skidas Human Revolution.
Ja sam skin'o i nije onakva kakva se prica da jest.Stalno hakujes vrata a pucanje je bezze.Dosadna igra po meni.

Kolika je navala na torrentu nmg da vjerujem xD
Ipak cu kupit u net klubu ne zalim pare jer nemogu vise cekat da je ne poigram.
Reko sam da skinem ovaj dlc a ne igru, igru sam preso :D

I odlucio sam stavljam Battlefield 3 .
RasQee je napisao/la:
Pa mogao si preko proxy servera igrat igru još 24.10.
Ne brini se, pobrinuli su se oni za nas koje smo uzeli igru 
Coquin je napisao/la:
Ne brini se, pobrinuli su se oni za nas koje smo uzeli igru :)
Pa uzeo sam je i ja tučem već ima 2 dana dok bi po pravilu trebao čekat 28.10. 01:00 poslije ponoći da je otključaju za EU.
Beslaga007 je napisao/la:
Igra je super upravo sam igrao MultiPlayer, popravljeni svi bugovi, kampanja isto tako odlična. U MP mi se jedino nesvidjaju Ruske početne puške u odnosu na Amere koji imaju M16A3/M4A1, nož je bolji i nemožete zaklati neprijatelja sprijeda(tada ga možete samo raniti) a sa ledja ga zakoljete.Likovi su tako realistično urađeni OMG(nisam mogao da vjerujem).Jedina zamjerka je kada igrate Kampanju na Easy AI je toliko glup da ih možete nožem sve pobit sprijeda.

Igra jeste zahtjevna i traži konfu od 1.7K da mi bi ste mogli igrati na 1080p sa High modelima bez AA.
Preporučio bih je svakom da proba jer će ovo biti igra godine 100%

Ko želi igratI MP nek me doda na Origin, ID : Beslaga
Ako si upravo igro multiplayer mozel link u inox :D
RasQee je napisao/la:
Pa uzeo sam je i ja tučem već ima 2 dana dok bi po pravilu trebao čekat 28.10. 01:00 poslije ponoći da je otključaju za EU.
Aha, al nisam je uzeo preko njihove stranice, neg narucio u radnjii 
Igrica je super gledo sam neke vide na youtobe samo mislim da je previse dati 80km za orginal igricu.
A i moram promjeniti kompjuter tako da mi se ne isplati 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.