Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Anketa]Gaming gear - Misevi v2

313 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.10.2011. u 10:55

Evo i druga tema , isto se radi o misevima .

Da ne duzim ,
Kada odlucite za koji mis cete glasati , prilozite zasto za njega glasate , da li ste ga koristili , da li vam se svidio i tako to .

:P

EDIT : bio je mx518 u prosloj anketi , pogledaj u mojim temama i glasaj .
Losa ponuda , treb'o si stavit mx 
Glas'o za g5 , dobar je imao sam priliku par puta ga igram s njim 
Razzer Coperhead.

On mi najbolje leži u ruci tako da glasam za njega , a i naravno lijep je na pogled 
Ne razumijem po cemu vi ocjenjujete da je neki mis dobar ? Da je lijep ? ili da sto vise svijetli ? :S Ja naprimjer gledam po tome kako mi lezi u ruci, i MX je jednostavno #1 u tome  ali ako meni lezi ne znaci da ce nekome drugom isto tako biti ? Stvarno je morbidno dizati ovakve ankete, jer niti je u pitanju styling niti kvalitet jer realno svaki je od plastike i ako ga malo jace udaris raspadne se  Znaci u pitanju je feeling, a to ne zna niko bolje od nas samih 
Glasao za Logitech G400 zato jer je mis pravo dobar, igrao par puta sa njim i lezi mi fino u ruci. :D
SteelSeries Kinzu : 30%
Roccat Kone : 11%
Logitech g5 : 22%
Logitech g400 : 27%
Razer Copperhead : 11%

Glasao sam za kinzu jednostano najbolji je ;=)
Logitech g5 znači prejak miš ne mogu ti opisat kako je dobar 
Logitech G400 koristim ga i veoma sam zadovoljan 
Glasao za kinzu.

Miš je strašan na sprema ovim ponudjenim, mada i ovi nisu losi 
Intelli 3.0 i MX518. Iako sam glasao za ovog Kinzu-a, imam ga i nako nije nista posebno a nista ni bog zna sta lose.
Logitech G5, igrao, strasan miš.
Sve isto kao MX518, al umjesto optike koristi laser pa se i nema bog zna koji osjecaj kada igrate, i ima utor za utege.

Odlican mis, ima nasljednika Logitech G500 koji kosta oko 120-130KM.
Po meni kinzu je odlican mis , jednostavan i fino lezi u ruci .
Kupio prije pola sata Logitech g400. Strasan mis 
Kinzu!

Copperhead sam koristio prije kinzu-a, cisto razocarenje. Nikako ne lezi u ruci, guma sa strane iritira i smeta samo tako.
G5 je za razliku od Copperheada mnogo bolji, fino u ruci lezi, ali mi se nesvidja jer je glomazan, nemogu kako treba napravit neke odredjene pokrete.

Kinzu je MENI definitivno najbolji mis kojega sam imao i biti ce zasigurno jos veci vremenski period (nisam sensei probo ). Odlican dizajn, fin izgled, jednostavan, scroll za 10, visok dpi i sto je najvaznije, opticki je mis.
G400 koristim...igrao na MX518  Definitivno G400 bolji.

Moj glas ide za Logitech G400. Od ostalih miseva izdvojio bih samo G5, ostalo za klasu ispod ova dva navedena.
Od ovih ovdje definitivno SteelSeries Kinzu jer sam igra na njemu i puno mi se svidjaa u kombinaciji sa qck+ , a imam intelli 1.1 A sa kojim sam veoma zadovoljan ;)
Glas'o za g5 

Koristio prije extra 
XAI ?
SteelSeries Kinzu : 38%
Roccat Kone : 10%
Logitech g5 : 19%
Logitech g400 : 22%
Razer Copperhead : 11%

A Kinzu je vjerojatno najgori od sviju ovdje. Nemate vi pojma šta je dobar miš. Bitno vam je samo da ga f0rest koristi, a to što f0rest koristi Kinzu zato jer mu plaćaju to je druga stvar. Mislim da se on jedva čeka maknit s Kinzua jer miš ima očajan senzor, akceleraciju koja se nemože izgasit..... Uglavnom G400 je ovdje najkompletniji miš za cijenu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.