Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mikrofon,problem

138 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.10.2011. u 10:17

Ovako ,znaci mjenjao sam mikrofone pokusavao ni jedan ne radi...Pa sad,jel' moguce da ne radi zato sto nisam instalirao neki audio driver ili nesto tako... OS je win 7
Pomozite ako znate,hvala :)
Vjerovatno je pogresan driver
A moze biti da ti je otisla zvucna karta
Skini drivere ako ne znaš kako prvo skini DriverEasy on ti sam detektuje drivere i download ih posle.. D.D

Moguće da je do drivera ako se nije i mikrofon šta pokvario.
abblle je napisao/la:
Skini drivere ako ne znaš kako prvo skini DriverEasy on ti sam detektuje drivere i download ih posle.. D.D

Moguće da je do drivera ako se nije i mikrofon šta pokvario.
znaci do drivera je ?
Nije do drivera hahahah al kontas driveri za microfon , ne vjerujem ocm... Ako ne znate ne bubajte ovdje
BTW : Do prikljucka na zvucniku ti je 80 %
Brate probaj da utaknes pozadi !!! Ako nemogne onda ti je do drajvera.
Jel ti mikrofon na slusama ako je mic na slusama onda ti je sjeban uzmi novi mic odvojen od slusa ! Tako se nesto i meni desilo ! A ako ti je odvojen mic onda skini drivere
Ni meni ne radi na win 7 mic ali na xp da
Headmyster je napisao/la:
Ni meni ne radi na win 7 mic ali na xp da
A jesil probao na xp uškekati mikrofon naprijed ?.

@topic: Jel ti zvučna 5.1 ako ti je zvučna 5.1 moraš ušekati mic u naranđastu rupu.
Nermin je napisao/la:
A jesil probao na xp uškekati mikrofon naprijed ?.

@topic: Jel ti zvučna 5.1 ako ti je zvučna 5.1 moraš ušekati mic u naranđastu rupu.
Nemam naprijed
Ma meni je to do zvucne bilo . Otisla mi zvucna i kupio novu neku 10km ali ne podrzava win7 samo xp i vistu . A na win7 mi samo radi zvuk jer se moram vratit na maticnu gdje je integrisana zvucna i na njoj ne radi mic.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.