Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BHT pucanje konekcije

101 pregled · 3 odgovora · otvorena 11.10.2011. u 17:07

Pozdrav, ovu temu nisam pisao kao post u jučerašnjoj Nerminovoj temi, jer i nema baš neke veze s provajderom...

Evo o čemu se radi.
Jučer sam uspio napraviti da mogu konektovati oba računara koja imam na internet u isto vrijeme (gledao onaj BHTelekomov tutorijal za konfigurisanje modema).

Eh, ugasim jedan računar, dok na drugom upalim CS, uđem na neki server i igram. Poslije par minuta igranja (1-2 minute) dođe do pucanja konekcije.
Jednostavno se počne nešto dešavati sa modemom, te mi piše ovo, a poslije par sekundi kao "no network available"
Evo slika:
http://pokit.org/get/?e9c2cbe11d3195f01fea8a4744c9b6ee.jpg

I onda je diskonektovan, te ja moram ući u postavke modema, i uključiti broadband connection jer se on ugasi prilikom pucanja konekcije.
Ali kada se diskonektujem sa broadband, i konektujem normalno na jedan računar (tad se drugi ne može konektovat), onda ne puca nikako i sve je u redu.
Nadam se da me razumijete.
Zna li iko kako mogu ovo fixati?
To je i meni bilo ja zvao njih iz BH telecoma dosli i promjenili modem i sad sve rega
aMeR_1 je napisao/la:
To je i meni bilo ja zvao njih iz BH telecoma dosli i promjenili modem i sad sve rega
šta si im tačno rekao kad si ih zvao?
Pitam te ovo zato što meni ne puca konekcija nikako kad sam na na netu, već uđem na neki cs server, i samo pukne konekcija.
H3L1uM je napisao/la:
šta si im tačno rekao kad si ih zvao?
Pitam te ovo zato što meni ne puca konekcija nikako kad sam na na netu, već uđem na neki cs server, i samo pukne konekcija.
Meni se konektuje i nakon 10 min pukne i sve tako meni dopizdilo jednom ih fino nazvao kazu dece u roku od 2 dana nisu dosi nazovem ih i kazem da cu promjeniti provajdera za pola sata dosli na vrata

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.