Možda nije ovo tema za ovaj portal, trebala bi ići na njihov forum ali možda neko ima slično iskustvo pa što da ne.
Naime, prije dvije sedmice (možda i više) sam išao u poštu da priključim bihnetov internet. Budući da stari se brine o plaćanju računa, on je to na svoje ime i on je potpisao ugovor. Nije znao da ja imam svoj router, i tamo je napisao da nemam router da mi bhtelecom donese svoj. Međuvremenu, prođe dvije sedmice a bhtelecom ne kuca na moja vrata.
Zvao sam ih trilion puta, ali oni kao da ne znaju šta im je posao u podršci. Rekao sam im da sam već imao njihov je***i internet, da imam svoj router i da mi trebaju samo dati moj password od accaunta da mi radi internet međutim oni to ne kontaju pa me samo preusmjeravaju drugoj podršci. Jel iko imao slican problem?
ps. Išao sam u poštu zilion puta, lik iza šaltera pojma nema ni o čemu. Podrška me šalje njemu stalno. Vrtim se u je***i krug.
Naime, prije dvije sedmice (možda i više) sam išao u poštu da priključim bihnetov internet. Budući da stari se brine o plaćanju računa, on je to na svoje ime i on je potpisao ugovor. Nije znao da ja imam svoj router, i tamo je napisao da nemam router da mi bhtelecom donese svoj. Međuvremenu, prođe dvije sedmice a bhtelecom ne kuca na moja vrata.
Zvao sam ih trilion puta, ali oni kao da ne znaju šta im je posao u podršci. Rekao sam im da sam već imao njihov je***i internet, da imam svoj router i da mi trebaju samo dati moj password od accaunta da mi radi internet međutim oni to ne kontaju pa me samo preusmjeravaju drugoj podršci. Jel iko imao slican problem? ps. Išao sam u poštu zilion puta, lik iza šaltera pojma nema ni o čemu. Podrška me šalje njemu stalno. Vrtim se u je***i krug.
Ja sam prijavio MojaTV u 3.mjesecu,ali zato sam cekao dodatna 2 mjeseca da bi oni dosli...i tako otac svaki dan zvao dok im nije vise dosadilo