Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BHT Net Flat

122 pregleda · 10 odgovora · otvorena 25.07.2011. u 13:35

Možda nije ovo tema za ovaj portal, trebala bi ići na njihov forum ali možda neko ima slično iskustvo pa što da ne.

Naime, prije dvije sedmice (možda i više) sam išao u poštu da priključim bihnetov internet. Budući da stari se brine o plaćanju računa, on je to na svoje ime i on je potpisao ugovor. Nije znao da ja imam svoj router, i tamo je napisao da nemam router da mi bhtelecom donese svoj. Međuvremenu, prođe dvije sedmice a bhtelecom ne kuca na moja vrata. Zvao sam ih trilion puta, ali oni kao da ne znaju šta im je posao u podršci. Rekao sam im da sam već imao njihov je***i internet, da imam svoj router i da mi trebaju samo dati moj password od accaunta da mi radi internet međutim oni to ne kontaju pa me samo preusmjeravaju drugoj podršci. Jel iko imao slican problem?

ps. Išao sam u poštu zilion puta, lik iza šaltera pojma nema ni o čemu. Podrška me šalje njemu stalno. Vrtim se u je***i krug.
Jesi probao format ?
Odjava , novi net , šta ćeš retardi ne upućeni svakakva bagra radi.
Seksanna je napisao/la:
Jesi probao format ?
Ne preostaje mi ništa drugo nego da uzmem bombu i raznesem se u pošti.

Treba mi samo do septembra hebo ih otac. Doce do oktobra kako su krenuli.
BH Telekom je takav, naime, ako nemaš neke štele, etc. ili nekog ko radi u pošti, za internet, Moju TV ili slično se znalo čekati i po 2 - 3 mjeseca .

U slučaju da imaš nekog da radi tamo, stigne ti internet za sedmicu najkasnije dvije.

Tako ti je to kod nas, valjda te neće ostaviti na čekanju kao i mene i moje komšije .
A tako ti ide to, samo zovi i dosadjuj dok te neko ne poslusa, ili ako imas nekog u posti da radi :/
prevelika gamad da ides i cekas normalnim putem da se sredi to =D
spY je napisao/la:
Ne preostaje mi ništa drugo nego da uzmem bombu i raznesem se u pošti.

Treba mi samo do septembra hebo ih otac. Doce do oktobra kako su krenuli.
Nacekaces se :/ ja prije 2 god prijavio net nikad nista nisu javili HAHAHA .. nazvao ih jednom nesta izmislila xd jbt to ..

uzmi telemach likovi lete da ti prikljuce

il kako ti kazu ako imas stelu odma ce ti zavrsiti ..
iNFY je napisao/la:
Nacekaces se :/ ja prije 2 god prijavio net nikad nista nisu javili HAHAHA .. nazvao ih jednom nesta izmislila xd jbt to ..

uzmi telemach likovi lete da ti prikljuce

il kako ti kazu ako imas stelu odma ce ti zavrsiti ..
Sad ću ih zvat opet, dok im ne dopizdim neću se proći. Trenutno sam kući (Gornji Vakuf) do septembra kad kreću popravni ispiti na fakultetu. Treba mi samo za ovaj period net, navečer se ucrva nemam šta radit. Ima još neki wireless u gradu, ali to je nepouzdano i skupo da bog sačuva. Ne preostaje mi ništa nego dr**t ih.
100kaa je napisao/la:
A tako ti ide to, samo zovi i dosadjuj dok te neko ne poslusa, ili ako imas nekog u posti da radi :/
prevelika gamad da ides i cekas normalnim putem da se sredi to =D
+1 Ja sam prijavio MojaTV u 3.mjesecu,ali zato sam cekao dodatna 2 mjeseca da bi oni dosli...i tako otac svaki dan zvao dok im nije vise dosadilo I jedan dan dodju i prikljuce.Znaci,samo zovi zovi dok im ne dosadis.
Pokusaj jednostavno samo otići u poštu i napraviti se lud - kao da prvi put dolaziš da priključiš. Ne objašnjavaj staru situaciju kad ne znaju gdje da te upute.
Evo kaže sad da neće doći za tri sedmice minimalno. Raskid predugovora. Pi**a im materina.

lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.