Pozdrav!
Imam router TP Link slican ovom sa slike... i koristim Adsl paket bh telecom-a

Naime...taj router je spojen s mojim kompom..preko kabla...eh sada...dobio sam laptop...i zelio bih koristiti wirless po kuci...i sada pokusavao sam na razne nacine napraviti konekciju...ali ne ide...zapravo...samo jedan kompjuter moze biti na netu...mogu ja koristit wirless..ali onda...ovaj drugi komp...ne moze an net i obrnuto...
Pa ako...neko zna kakvu soluciju da ta dva kompa djele tu konekciju i trebali li podesavati router...
Unaprijed hvala...
Imam router TP Link slican ovom sa slike... i koristim Adsl paket bh telecom-a

Naime...taj router je spojen s mojim kompom..preko kabla...eh sada...dobio sam laptop...i zelio bih koristiti wirless po kuci...i sada pokusavao sam na razne nacine napraviti konekciju...ali ne ide...zapravo...samo jedan kompjuter moze biti na netu...mogu ja koristit wirless..ali onda...ovaj drugi komp...ne moze an net i obrnuto...
Pa ako...neko zna kakvu soluciju da ta dva kompa djele tu konekciju i trebali li podesavati router...
Unaprijed hvala...
)
Znaci ubacis usb u komp koji oces da spojis ubacis cd u koji ti je doso uz taj usb .... i znaci instaliras sve, sve i onda ce ti na kraju pisati nesta da moras pritisnuti neko dugme na routeru ugl. odes do router pritisnes to dugme sacekas malo ...