Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Vas Stil :)

1.112 pregleda · 50 odgovora · otvorena 09.10.2011. u 17:34

Pozz gameri.Odavno nisam napravio teme ali sad mi je nesto naumpalo da sam jednostavno morao napisati.
Ovako , da li marite za vas izgled i stil uopste , i kakav je vas stil ,imate li nesto sto vas izdvaja u masi ,zbog cega mislite da ste drugaciji , i sto vas cini drugacijim , svi zelimo da budemo drugaciji pa furamo neki svoj stil sta ja znam .

Napisite to u ovoj formi radi preglednosti neke, slobodno postavite neku sliku nekog dijela odjece. :

Head :
Torso :
Legs:
Feet :

Evo ja :

Head : Nikakve kape ni kacketi , samo frizura, onako bez gela ,posto mi je kosa uvijena vecinom je samo napravim onako u stranu da ide
Nekako kao ovaj lik samo malo uvijenija .
Trenutno sam se osisao kao ovdje samo malo kraca kosa gore

Torso : Obicno neka majica sa nekim bendom ,trenutno najcesce nosim Iron Maiden, Judas priest , black sabbath , ac/dc. Kada je zima leather jacket ili duksericu (obicno crnu)
Legs: Obicne plave,sive ili crne pantole (bez onih poderanih stvari ili izblijedljelih) .
Feet : Converse All Star (mono black , pine)

To je to sto se tice mene.
Head : Kratka kosa, s frizuricom.
Torso : Inace furam armani, d&g, versace te vecinom nosim maice, jakne, dukserice, kosilje s istim "brendom"
Legs: Hlace od gore vec navedenih "brendova" uz jack jones i slicne. Vecinom tamnije, malo izguzvane, te mozda malo izblijedile na nekim mjestima -
Feet : Trenutno noham armani patike, za koje sam obisao pola svijeta da ih nadjem, te supra duboke tene i sto bi rekli "slape" kao gore na slici.
Head : Inače, frizura ništa specijalno. Kratka kosa, oštra i srednje gusta. Gel i vosak inače ne stavljam (samo šteti kosi), volim prirodan položaj kose).

Torso : Najviše preferiram cool majice (kad kažem "cool" mislim jednostavne majice, koje nisu previše zatrpane nepotrebnim sličicama i sl., al' da se ističu). Također, volim nositi dux, košulje i posebno kvalitetne jakne za vrijeme ovih prelaza (jesen-zima, zima-proljeće).

Legs : Obično standardne farmerke. Nisam opsjednut previše izgledom istih, ali mi je bitno da su udobne i komotne. U kući i tokom ljetnih dana volim nositi razne šorceve (bermude također), a i dobre trenerke nisu na odmet.

Feet : Volim markiranu obuću, no ako mi se svidi izgled, boja i oblik - ne biram. Volim Kappa-u i Nike (osim Airmax, one mi se ne sviđaju). Što se tiče zimski cipela (eventualno čizama), najvažnije je da ne propuštaju, da je materijal ok i da ne izgledaju previše glomazne i upadljive.

P.S. Fina tema ^^
Kosa malo duža, šta ja znam... Volim kape, kačkete,šešire, ne volim naočale.

Što se tiče majica volim malo duže i šire. Isto tako duksevi, ono, rap style i te priče :P

Dole obične farmerke, a ljeto/proljeće najviše "havajke".

Nešto između patike i cipele.
Head: Kratka kosa, frizura normala .. Sljedece sisanje ide kosa skroz kratko ono na keca

Torso: Majice uglavnom, ili potpuno jednobojne ili u hip hop stilu ...

Legs: Sire i duze hlace, farmerke, tamnije ...

Feet: Uglavnom skejterske tene, trenutno nosim neke Adidas, fine tene..Uskoro aBd cu uzeti neke drama skejterske
Head: Nema gela, nema tih kuraca, malo duža kosa, malo u desnu stranu
Torso: Ne volim one uske majce, već one malo poširoke :D Boja nije bitna, nekad duks crni.
Legs: Farmerke, karirani šorc, bermude
Feet:
Ne furam nikakav poseban stil sa kosom.
Majice neke normala oblacim, da nisu prenabacane. Jakna, duks, neki simpl (TT,Polo )

Uske pantalone

I ove:

Head : srednja kosa bez gela i tako tih furki, normala znaci
Torso : polo majice ralph lauren, tommy hilfiger, nautica, armani, dzemperi na baklave na v izrez, kosuljice, jaknice itd :D
Legs : Spusten struk normalne farmerke pantalone u zavisnosti od situacije, preferiram empoprio armani
Feet : normalne cipel-patike, patike , cipele u zavisnosti opet od situacije :D
Head :
//
Torso :

Legs:

Feet :

Coogi head to toe :D

/facepalm na ove air maxerashe
xpallyftw je napisao/la:
NEYMAR DEČKO.

Što me ne prebiše ti tvoji mangupi ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.