Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Vas Stil :)

1.112 pregleda · 50 odgovora · otvorena 09.10.2011. u 17:34

Pozz gameri.Odavno nisam napravio teme ali sad mi je nesto naumpalo da sam jednostavno morao napisati.
Ovako , da li marite za vas izgled i stil uopste , i kakav je vas stil ,imate li nesto sto vas izdvaja u masi ,zbog cega mislite da ste drugaciji , i sto vas cini drugacijim , svi zelimo da budemo drugaciji pa furamo neki svoj stil sta ja znam .

Napisite to u ovoj formi radi preglednosti neke, slobodno postavite neku sliku nekog dijela odjece. :

Head :
Torso :
Legs:
Feet :

Evo ja :

Head : Nikakve kape ni kacketi , samo frizura, onako bez gela ,posto mi je kosa uvijena vecinom je samo napravim onako u stranu da ide
Nekako kao ovaj lik samo malo uvijenija .
Trenutno sam se osisao kao ovdje samo malo kraca kosa gore

Torso : Obicno neka majica sa nekim bendom ,trenutno najcesce nosim Iron Maiden, Judas priest , black sabbath , ac/dc. Kada je zima leather jacket ili duksericu (obicno crnu)
Legs: Obicne plave,sive ili crne pantole (bez onih poderanih stvari ili izblijedljelih) .
Feet : Converse All Star (mono black , pine)

To je to sto se tice mene.
Head : Frizura. Duža kosa malo pa ono na stranu, što bi rekli ko u Justina Biebera. (Ne volim ga)
Torso : E majice ne biram , neke simple majice, ono, da nisu puno nađiđane..
Legs: Uske pantalone
Feet : Ovakav stil uvijek.

Head : Frizura koju napravim poslije svakog kupanja stoji, i ne koristim nikakve druge preparate. Samim tim što ima kosu, kao što mnogi kažu poput četke ne moram stavljati nikakva sredstva da bi ona stajala.

Torso : Obične maice, koje sam kupujem i to su maice koje se meni sviđaju i ne marim za druge. Obično je to neka maica sa nekom sličicom [srednji prst, smajli i slično]. Nekad uzmem sebi neku Nike, Adidas maicu sa nekim igračem, loptom [košarkaškom ofc] ili sa njihovim logoom.

Legs: Tu se nema šta puno polemisati. Kad se oblačim škola i to obične farmerke. Plave standarna boja, ali ima situacija kad ću uzeti skroz svijetle ili skroz tamne [kao sad].

Feet : Što se tiče tena koje kupujem, nikad ne furam stil koji fura pola grada. Samim tim mislim odma na Air Max. Bogami, ali bogami meni su te tene FUJ! Znači volim casual style tene, i tako se uobičajno oblačim, casual style. Tene koje obično uzimam su Nike, jer ne preferiram neke druge marke. To ne znači da neću kupit Adidads ili Lacoste ako mi svide. Toliko od mene.

- Trenutne tene koje ja nosim.
xpallyftw je napisao/la:
NEYMAR DEČKO.

Što ne dodje pred školu ?
Head : crna kratka kosa. bez kacketa i tih sranja.
Torso : preferiram kosulje, majice na V izrez i tako to.
Legs: skinny jeans mostly.
Feet : Nike Delta Force High, uglavnom tene duboke.

Nemoj slike da stavljam.

Nosim casual.

Nekad kacket,adidas jaknu i nike jakne,dukserice nike i adidas,farmerke nekad trenerka , nike air max i adidas i to je to vecinom ..

Vecina vas zna sta je casual stil ...
Head : uh... U zadnje vrijeme sam bas poceo da mijenjam stilove frizure, ugl prije kraca, da se moze napraviti frizura, tipa Jez ili mala krijesta.. Sad je vec druga prica izbrijan sa strana na 1,5 ^^ a sredina duzine malog prsta ... pa svaki dan mijenjam frizuru :P

Torso : Uglavnom Tom Tailor , Benetton (majce, dukserice) i kosulje...

Legs: farmerke malo duze i ponekad tole u boji ugl tamno plavo, crno...

Feet : Converse ( duboke, plitke, platnene, kozne :P) , nike ^^ i ponekad cipele ...

Uglavnom pazim kakav cu izaci do kontejnera... jbg losa navika al sta cu ^^
Head : Obicno (: Gel ; Otaj rad . :P Bez laka i tih sra***
Torso : Die wilden kerle: :P Ispod ADIDAS : (Na ovaj nacin samo crna i ADIDAS sa vise boja .
Legs: Farmerke tamnoplave bez puno fazona(poderano,izguzvano...)
Feet : Nike 6.0 ♥
riime je napisao/la:
Nemoj slike da stavljam.

Nosim casual.

Nekad kacket,adidas jaknu i nike jakne,dukserice nike i adidas,farmerke nekad trenerka , nike air max i adidas i to je to vecinom ..

Vecina vas zna sta je casual stil ...
ali je opet tu manjina koja zna ;))

Topic:
Takode Casual slicno kao elow ;)))
Head : Duga kosa,uglavnom nekada malo počešljam,ili obično rukom namjestim tako da nema nekog pretjeranog "lickanja",ponekad nosim traku,kačket skoro da i ne stavljam.

Torso : Uglavnom majica od nekog banda,guitar marke i tako,jeans jakna ili kožna kada je hladnije.

Legs: Uske jeans pantalone,crne,plave,tamnoplave.

Feet : Pretežno Converse All Star,ili CAT cipele. : )
Head : Malo duza kosa, a nisam ljubitelj gela i sl. stvari tako da ne ih ne koristim. Obicno razdjeljak malo u desnu stranu i tako pada kosa sa strane ili stavim raif pa totalno nazad
Torso : Obicne majice, nista pretjerano, vecinom svjetlije boje.

Legs: Klasicne farmerke, nista previse nadjidjano.
Feet : Vecinom malo dublje patike, ne volim bas one tanke. Trenutno nosim nesto slicno ovome:
Head : Normalna duza kosa ne nosim kackete i tako to
Torso: Sportske majice samo nike, a ovako grad / skola samo bolje marke necu u fisu da se oblacim =D
Legs: Tamnije farmerke, najk trenerka / najk sorc kad sam vani =d
Feet : Sergio Tacchini gospodske =]
Head : Malo duza zuza, gejmerski stil (ne previse) kao sto momak rece u prvom postu malo ide na stranu jbg mora gdje ces pustit siske u oci da idu

Torso : Sto se majica tice tu nosim sve, sa natpisima, sa slikama nije mi bitno samo da je lijepa boja.

Legs : Normalne plave tole, nekad bijele, itd

Feet : Ni tu nisam nesto zahtjevan, nosim Adidas, Nike i te brendove, trenutne su mi Kappa ovako nesto samo sto moje bacaju na crveno 8-)

Head : Nije pretjerano kratka, ali moze se reci da je kratka xd
Crna kosa, friz obicni onako je****i dekorisan gelom
Torso : Ma obicne majce, ono kao neke slike, natpisi i slicno na njima
Legs: Normalne tole, turkish style
Feet : Eurostart Sport ili Reebok flat bottom
Reebok Reverse style

Slicne ovima, gotovo identicne, samo crne

Head : Malo sam se zapustio,ako dobijemo FRA. sisam se
Torso :Obicno sportska odjeca
Legs: Obicne crne pantalone (kao i rason mrzim one poderane,vake nake)
Feet :f50 mercurial,f50 AdiZero
Head : Kosa malo duza , siske naguram na stranu a solufe nazad , znaci ne ko justin bieber nego upravo suprotno
Torso :Najcesce kosulje , duskerice , majice sa onim natpisima i tako to.
Legs: Farmerke ili neke crne , bez ikakvih izblijedzenih ili poderanih fazona.
Feet atike , nekad obicne nekad duboke
Head : kratka kosa,preko casual kaceket, http://imageshack.us/photo/my-images/510/kacket.jpg/ ovakav smedji.
Torso bicno nosim oldschool adidas majice,ili neke jednobojne.iskljucivo oldshool dukserice,reebok dukserice i tjt.
Legs: farmerke obicne,crne tole,uglavnom ne volim da su previse siroke,pa se moze rec "uske"
Feet : uvijek sam nosio reebok tene;ovakve:http://imageshack.us/photo/my-images/26/reebokw.jpg/ i takve modele.tene koje sad imam su adidas nisam mogao naci sliku
Head : Trenutno rokez , al' ugl. 1mm
Torso : Majce kratkir rukava , sulje preferiram trenutno i ofc duxa
Legs : Trenerka stil i sorc / bermude
Feet : Skejterice il' maxice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.