Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CS] Beta

224 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.10.2011. u 15:31

Par zamjerki :
-low quality (trebao si odmaj u 720p)
-camera losa
-i kill nije nesto
-pola movie-a intro

+ svidjaju mi se boje xD

CAOO ...

Prejako =D Nema šta za izbaciti ni za dodati, i ako je demo odlično...
Ham13 je napisao/la:

Par zamjerki :
-camera losa
-i kill nije nesto
-pola movie-a intro

+ svidjaju mi se boje xD

CAOO ...
AHahhahahahah , beta je ... bice klip preko minutu neboj se .. i da camera nije losa..

Je l' ovo preview intra? Klip od 16 sekundi, intro od 12 sekundi. Vidi se jedan kill jedne mape, ništa posebno, napravi bolju razliku između ingame zvuka i muzike, jedino boje na trainu mi se sviđaju.
Ako ćeš praviti klip oko minute sa introm od 15 sekundi, nemoj ga praviti nikako. Intro je dobar sasvim, ali predugo. Nemoj mislit' da te grdim ovo su savjeti :D Znači uradi barem 2 minute klipa, od toga oduzmi intro i outro po 15 sekundi, i imaš minut i po' dobrih fragova sa dobro usklađenom muzikom i jakim bojama ;)
kfle je napisao/la:

Je l' ovo preview intra? Klip od 16 sekundi, intro od 12 sekundi. Vidi se jedan kill jedne mape, ništa posebno, napravi bolju razliku između ingame zvuka i muzike, jedino boje na trainu mi se sviđaju.
Ako ćeš praviti klip oko minute sa introm od 15 sekundi, nemoj ga praviti nikako. Intro je dobar sasvim, ali predugo. Nemoj mislit' da te grdim ovo su savjeti Znači uradi barem 2 minute klipa, od toga oduzmi intro i outro po 15 sekundi, i imaš minut i po' dobrih fragova sa dobro usklađenom muzikom i jakim bojama
hahaha dobro dobro .. ti mi daji savjete
Ham13 je napisao/la:

Par zamjerki :
-camera losa
-i kill nije nesto
-pola movie-a intro

+ svidjaju mi se boje xD

CAOO ...
RETARD!

Sviđa mi se, usklađeno sve fino, bravo.

Meni se svidja svaka cast,nemaam sta posbno pricati sve je ok

Zamjerke : Ne jos uvijek je u beta fazi tako da nemam zamjerki

Btw dobar intro

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.